HTC mobieltjes gebruikt verkopen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Dit zeggen onze klanten

Gebruikte HTC telefoons verkopen | HTC telefoon inkoop bij rebuy.nl

De in- en verkoopshop rebuy.nl is precies de juiste plek om je gebruikte producten te verkopen. Onder andere mobiele telefoons van HTC, zoals bijvoorbeeld de HTC One A9, de HTC M8, of de HTC M9 kunnen verkocht worden. Er bestaat geen risico bij onze inkoopservice, omdat we je voor je gebruikte mobiele telefoon een vaste prijs bieden, die je al binnen korte tijd op je rekening krijgt gestort. Bovendien hoef je bij rebuy.nl geen vermoeiende advertenties samen te stellen of lange veilingen af te wachten. Gebruik rebuy.nl vandaag nog als alternatief voor de bekende veilingplatformen en profiteer van een veilige uitbetaling!

Het proces om gebruikte HTC mobieltjes te verkopen, verloopt bij rebuy.nl eenvoudig en snel: klik gewoon binnen de HTC categorie tot je jouw product hebt gevonden, zoals bijvoorbeeld de HTC One Mini 2 , of HTC One M8 Dual sim. Om je een voorlopig aanbod voor de vaste prijs te kunnen doen, hebben we nog wat gegevens over de staat en functioneren van het apparaat nodig. Hiervoor stellen je een paar vragen en klik je gewoon de juiste antwoorden aan. Dit is binnen een paar seconden gebeurd en daarna kan de bestelling worden afgesloten. Nu kun je jouw gebruikte HTC mobieltje naar ons opsturen, het beste met de originele rekening en beschermfolie. Wij nemen de verzendkosten voor onze rekening. Zodra de spullen bij ons binnen zijn, krijg je een bevestigingsmail. De HTC inkoop geldt als afgesloten als de spullen geaccepteerd en grondig gecontroleerd zijn. De inkoop van een HTC mobiele telefoon is een volledig veilige en risicovrije aangelegenheid bij reBuy: Als je voor het einde van de transactie toch iets anders besluit, kun je jouw telefoon gratis terug laten sturen. Bij vragen kun je op elk moment contact met ons serviceteam opnemen!

Will je graag iets goeds doen? Als je gebruikte HTC telefoons wilt verkopen, heb je nu ook de mogelijkheid om in plaats van het tegoed uit te laten betalen, een deel daarvan aan een goed doel te geven. De organisatie waaraan je het wilt geven, kun je zelf kiezen.