HTC telefoon gebruikt verkopen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Gebruikte HTC telefoon verkopen

Elk jaar worden onnodig veel overtollige telefoontoestellen weggegooid. Telefoons die technisch in perfecte staat zijn, maar die aan de buitenkant gebruikerssporen hebben. Krassen, deuken of een beschadiging aan de laklaag zijn vaak de redenen waarom een gebruikte HTC telefoon weggedaan wordt. Zonde, want je kunt de HTC telefoon verkopen en daarmee een deel van de investering terugverdienen. Bovendien is het recyclen van je oude toestel goed voor het milieu. De levensduur wordt verlengd en grondstoffen voor de productie van een nieuw toestel bespaard. Wij geven om het milieu en doen er alles aan om je toestel een tweede leven te geven.

Dit zijn de voordelen van een HTC telefoon verkopen

Neem vandaag nog de stap om je gebruikte HTC telefoon te verkopen aan reBuy en profiteer van leuke voordelen. reBuy koopt niet alleen telefoons van uiteenlopende merken, maar ook andere elektronica zoals tablets, consoles en MacBooks. Het hele proces van inleveren tot daadwerkelijke verkoop kun je gemakkelijk online volgen. Op die manier ben je altijd op de hoogte. Wij betalen bovendien niet alleen de verzendkosten, maar zorgen ook dat je pakket verzekerd is. Een snelle uitbetaling spreekt voor zich.

Online HTC telefoon verkopen

In een paar simpele stappen kun je jouw HTC, Samsung of Sony telefoon aan ons verkopen. Check op de website de actuele verkoopprijs. Ben je tevreden? Druk dan het verkoopformulier af. Verpak het device en stuur hem naar ons op. Na beoordeling wordt het geld zo spoedig mogelijk naar je overgemaakt.

Checklist HTC telefoon verkopen

Vergeet niet om voordat je de telefoon aan ons verkoopt de volgende checklist even door te nemen:

  • Zijn alle privégegevens verwijderd?
  • Is de telefoon volledig opgeladen?
  • Zijn alle instellingen teruggezet naar fabrieksinstellingen?
  • Zijn de adresgegevens op het verzendformulier correct?
  • Print het verzendlabel uit en plak het op de doos met daarin de device.