HTC 10 verkopen en geld verdienen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Gebruikte HTC 10 verkopen | HTC 10 inkoop bij rebuy.nl

De HTC 10 is het nieuwste toestel van HTC. Na de One M9 en de One A9 is HTC voor het eerst afgestapt van de One-serie en heeft met de HTC 10 een nieuwe, krachtige smartphone op de markt gezet.

Jouw HTC 10 verkopen kan uiteraard bij reBuy! Het is niet alleen mogelijk je oude mobiel via reBuy te verkopen, ook de nieuwste modellen kopen we in. Mocht je niet helemaal tevreden zijn en daarom jouw HTC 10 verkopen, ben je bij reBuy aan het juiste adres.

De voordelen van je telefoon vroeg verkopen
Indien je niet helemaal tevreden bent over je toestel, maar je deze nog niet zo lang in je bezit hebt kan het fijn zijn om hem te verkopen. Met het geld dat je verdient kun je vervolgens snel een ander toestel kopen. Als je jouw HTC 10 verkopen wilt, is het raadzaam om dit zo snel mogelijk te doen. Oudere toestellen leveren doorgaans minder op dan de nieuwste modellen en zijn meestal nog vrij van zware gebruikerssporen.
Toestellen als bijvoorbeeld de HTC 10 verkopen is via reBuy zeer eenvoudig. Via de website vul je de korte vragenlijst in en doen we je een prijsvoorstel. Vervolgens kun je de verkoop afronden en het pakket versturen. Nadat we je pakket ontvangen hebben, wordt je toestel binnen 48 uur beoordeeld. Als alles in orde is, staat het aankoopbedrag direct op je reBuy account en kan je het bedrag eenvoudig overmaken naar je bankrekening.