HTC One verkopen en geld verdienen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

HTC One verkopen

HTC One aankoop bij reBuy - HTC One inleveren en geld verdienen.

HTC is een Taiwanees bedrijf wat opgericht is in 1997 gespecialiseerd in telecommunicatie. Het bedrijf kan de eerste Android smartphone op zijn naam schrijven maar ook de eerste Microsoft 3G phone! In 2013 werd een nieuwe Android smartphone geïntroduceerd: de HTC One. Deze lijn telefoons is het nieuwe vlaggenschip van HTC.
De HTC One staat bekend om zijn aluminium behuizing die vele malen sterker is dan de gebruikelijke plastic behuizing van de meeste smartphones. Sinds 2013 zijn er al vele nieuwe modellen op de mark verschenen bijvoorbeeld de HTC One A9, HTC One M8, HTC One M9 en de HTC One Mini 2.

HTC One verkopen
Wil je je HTC One verkopen maar weet je nog niet hoe je dit het beste kunt aanpakken? Of wil je je HTC One verkopen maar heb je slechte ervaringen opgedaan in het verleden omdat het online verkopen van een telefoon vaak een langzaam proces is? reBuy neemt al deze ongemakken weg en biedt een veilige, makkelijke en betrouwbare manier om jouw HTC One te verkopen. Daarnaast bieden we ook nog een goede prijs, ook niet onbelangrijk! Vind je het toch spannend om een dure telefoon met de post te verzenden? Ook dit probleem neemt reBuy weg: alle verzendingen zijn verzekerd en daarbij is het versturen ook gratis. Ga naar de website en ontdek zelf hoe gemakkelijk een HTC One verkopen is. Heb je vragen over je verkoop dan staat onze klantenservice altijd voor je klaar.