HTC One A9 verkopen en geld verdienen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

HTC One A9 verkopen

HTC One A9 aankoop bij reBuy - HTC One A9 inleveren en geld verdienen.

Ben je toe aan een nieuwe telefoon of gewoon toe aan wat verandering? Wij kopen je oude telefoon! Bekijk de verschillende categorieën op de reBuy website en bedenk wat jij wilt verkopen. reBuy biedt goede prijzen voor de HTC One A9. Daarom kan jouw HTC One A9 verkopen een goed idee zijn. Zoek op reBuy.nl naar het model HTC One A9 dat je hebt en beantwoord vervolgens een paar vragen over de conditie van jou HTC One A9. Stuur de telefoon vervolgens op naar reBuy. De verzending is gratis en daarnaast ook nog verzekerd! Zorg wel dat je de HTC One A9 goed verpakt zodat deze tijdens de verzending niet beschadigd kan raken.

Geef je HTC One A9 een tweede leven
De HTC One A9 heeft een stoer uiterlijk door de aluminium behuizing. Daarnaast is de HTC One A9 ook gebruiksvriendelijk. Verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren is er altijd wel een model wat past bij jou smaak. De camera van deze smartphone heeft een beeldstabilisator zodat je de mooiste foto’s kan maken tijdens je vakantie of gewoon leuke kiekjes te maken om op social media te zetten. Luister je graag naar muziek? Ook hier heeft HTC aan gedacht door het gebruik van een dolby surround audio techniek toe te passen. Wat ook erg handig is aan de HTC One A9 is dat deze de functie heeft om deze heel snel op de laden. Met de Quick Charge 2.0 kan je in 10 minuten je batterij opladen zodat je weer uren naar jou favoriete muziek kunt luisteren.

Hoe verloopt het controleerproces bij reBuy?
Na ontvangst van de HTC One A9 controleren onze experts de telefoon zeer zorgvuldig. Het toestel wordt op verschillende manieren getest: Uiterlijk en of alle functies nog werken zijn de belangrijkste controlepunten. Na de controle wordt de verkoop afgerond en kan je het geld overschrijven naar je bankrekening! Het je nog vragen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.