HTC One M8 verkopen en geld verdienen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

HTC One M8 verkopen

Verkoop je HTC One M8 bij reBuy – HTC One M8 aankoop

Het online verkopen van een oude smartphone kan bij reBuy zeer gemakkelijk, snel en voor een goede prijs! Hoe werkt het proces? Zeer eenvoudig in maar drie stappen:
1) Zoek het model (HTC One 8) op de website en beantwoord de vragen om het prijsvoorstel te ontvangen.
2) Verpak de HTC One 8 in een kartonnen doos of een ander stevig materiaal en verstuur deze met het gratis verzendlabel naar reBuy.
3) De reBuy experts controleren het product en indien alles in order is wordt het geld overgemaakt naar je reBuy-account.

Waarom je HTC One M8 verkopen bij reBuy?
Naast dat een HTC One M8 verkopen goed is voor je portemonnee er is nog een ander belangrijk aspect: het milieu. Doordat telefoons steeds sneller worden vervangen door een nieuw model. Hierdoor worden er steeds meer toestellen geproduceerd en worden de grondstoffen die nodig zijn voor de productie steeds schaarser. Een goed voorbeeld hiervan zijn de zogenoemde zeldzame aarden – metalen die in lage concentraties voorkomen in de natuur zoals goud en zilver. Door het verkopen van je HTC One M8 verleng je de levensduur van een product omdat iemand anders de telefoon nog langer kan gebruiken!

Wat kan je nog meer verkopen bij reBuy?
Heb je de smaak te pakken en heb je nog meer oude elektronica thuis liggen? Stuur deze dan mee met je HTC One M8. De volgende categorieën koopt reBuy in: Tablets, Camera’s, Consoles, Smartwatches, Audio en Apple producten.