HTC One mini 2 verkopen en geld verdienen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

HTC One Mini 2 verkopen bij reBuy

Een telefoon verkopen bij reBuy kan gemakkelijk en snel. In tegenstelling tot bij andere verkoopmethodes waar je vaak veel moeite moet doen om een koper te vinden en toch ook niet altijd zeker bent of je je geld ontvangt. Bij reBuy hebben we het verkoopproces zo opgesteld dat het zo simpel en veilig mogelijk is. Denk hierbij aan een verzekerde en gratis verzending. Ook is het verkoopproces veel korter dan via de reguliere verkoopsites voor tweedehands producten.

De HTC One Mini 2 is een telefoon met een handzaam formaat. In tegenstelling tot andere telefoons van tegenwoordig past deze telefoon nog makkelijk in je broekzak en is deze ook gemakkelijk met 1 hand te bedienen. Door de gebogen achterkant en afgeronde, gladde randen ligt de telefoon perfect in de hand. Niet onbelangrijk voor een gebruiksvoorwerp wat je zoveel gebruikt zoals een telefoon! Daarnaast heeft de HTC One Mini 2 twee stereo speakers aan de voorkant van de telefoon voor een goed geluid. Daarnaast kan het geheugen van de telefoon uitgebreid worden tot 128GB.

Bij reBuy kopen we niet alleen telefoons in maar ook vele andere categorieën. Zo kan je bij reBuy ook gebruikte horloges verkopen van de volgende merken: Maurice Laroix, Diesel, Hugo Boss, Junghans, Michael Kors en Tissot. Of Consoles bijvoorbeeld: PSP 3, PSP 4, Xbox 360en Xbox One. Ondek alle categorieën op reBuy.nl.