Lenovo telefoon verkopen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Gebruikte Lenovo telefoon verkopen

Ben jij toe aan een nieuwe telefoon en heb je nog een oude Lenovo telefoon? Dan kun je deze verkopen aan reBuy. Zo heb je meteen budget voor een nieuwe smartphone. Daarnaast geef je je oude Lenovo telefoon een tweede leven wat natuurlijk heel goed is voor het milieu. De procedure van reBuy om je gebruikte Lenovo telefoon te verkopen is eenvoudig en transparant.

Lenovo telefoon verkopen aan reBuy

Bij reBuy kun je terecht voor het verkopen van je gebruikte Lenovo telefoon. Selecteer het merk, model en de staat van je telefoon en je ziet meteen het bedrag dat je kunt verwachten voor je telefoon. Ben je tevreden met de prijs? Dan kun je je Lenovo telefoon kosteloos opsturen met de pakketpost. Nadat wij de staat van je gebruikte telefoon hebben gecontroleerd, wordt het bedrag binnen enkele dagen gestort op je bankrekening.

Wees milieubewust en verkoop je gebruikte telefoon

Het verkopen van je gebruikte Lenovo telefoon is heel goed voor het milieu. Ten eerste zorg je dat er minder afval is. Ten tweede hoeven er minder nieuwe telefoons geproduceerd te worden zodat er energie bespaard wordt. Ook als je op zoek bent naar een andere telefoon, kun je bij reBuy terecht. Ga bijvoorbeeld voor een refurbished smartphone en bespaar geld.

De voordelen van reBuy

Het verkopen van je telefoon aan reBuy heeft heel veel voordelen. Zo krijg je meteen een online bod op je Lenovo aan de hand van de staat van het apparaat. Daarnaast kun je je telefoon gratis opsturen. Valt het bod na onze controle lager uit? Dan kun je er voor kiezen om de telefoon kosteloos en verzekerd retour te laten zenden. Zorg er, voordat je de telefoon opstuurt, wel voor dat je de batterij oplaadt, wachtwoorden verwijdert en de telefoon terugzet naar de fabrieksinstellingen.