LG verkopen en geld verdienen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Gebruikte LG telefoon verkopen

Gebruikte LG telefoons worden nog steeds massaal weggegooid, zelfs als er technisch gezien niets mee aan de hand is. Een van de redenen dat mensen telefoons weg gooien, is de verminderde conditie aan de buitenkant. Om de impact op het milieu te beperken en geld over te houden voor een nieuw toestel, kun je jouw LG telefoon verkopen. De levensduur van de telefoon wordt daarmee verlengd en onnodige consumptie voorkomen.

LG telefoon verkopen? Dan profiteer je van deze voordelen bij reBuy

Door je gebruikte LG telefoon te verkopen profiteer je direct van exclusieve voordelen die reBuy jou biedt. Bovendien kun je ook andere overbodige elektronica aan reBuy verkopen. Denk bijvoorbeeld aan de game console die je niet meer gebruikt of de reserve MacBook of camera. Het verkoopproces is transparant en van het begin tot het einde online te volgen. Als je besluit om te verkopen stuur je het toestel gratis en verzekerd naar ons op. Wij zorgen voor de rest.

Zo kun je je gebruikte LG telefoon verkopen

Neem een kijkje op de site om te zien wat wij jou kunnen bieden voor je LG telefoon. Als je tevreden bent, download en print je de benodigde formulieren. Deze kun je vervolgens invullen en samen met je device naar ons opsturen. Na ontvangst en onderzoek krijg jij het overeengekomen bedrag zo spoedig mogelijk op je rekening gestort.

Je LG telefoon verkopen: waar moet je op letten?

Voordat je jouw telefoon naar ons stuurt, vragen we de volgende zaken goed te controleren. Dit om te voorkomen dat je onnodig lang op je geld moet wachten.

  • Verwijder alle privégegevens van de telefoon
  • Vergeet niet de SD kaart te verwijderen
  • Zet alle instellingen terug naar fabrieksinstellingen
  • Vergeet niet het formulier samen met je device naar ons op te sturen.