Motorola telefoon verkopen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Je gebruikte Motorola telefoon verkopen bij reBuy

In de beginjaren van de mobiele telefonie kon je bijna niet om het Amerikaanse merk Motorola heen. Ook in het tijdperk van de smartphones heeft Motorola onder de naam Moto een aantal uitstekende smartphones geproduceerd. Misschien heb je nog wel een gebruikte Moto G, Moto Z of Moto X waar je niks meer mee doet. Waarom probeer je er geen geld voor te krijgen? reBuy verzet zich al jaren tegen de miljoenen tonnen afgedankte elektronica die op vuilstortplaatsen terechtkomen en ons milieu verontreinigen. Wij geven gebruikte elektronica een nieuw leven. Daar kun jij ook de vruchten van plukken.

Je oude Motorola telefoon verkopen is voordelig voor iedereen

Na een intensief refurbishproces is je oude Motorola telefoon weer zo goed als nieuw. Een nieuwe eigenaar krijgt hem van ons met veel prijsvoordeel. Jij krijgt voor je oude Motorola smartphone een uitstekende vergoeding. Je meldt je gebruikte telefoon aan op onze website. We geven je een eerste prijsindicatie. Accepteer je die, dan gaan we verder. We sturen je een verzendlabel en betalen de kosten van verzekering en verzending. Na een inspectie door onze technische dienst, krijg je van ons een definitief prijsvoorstel. Ga je akkoord, dan is de koop gesloten en staat je geld binnen enkele dagen op je bankrekening.

De kracht van een milieuvriendelijk concept

Door je gebruikte Motorola telefoon te verkopen aan reBuy heb je snel de beschikking over je geld, zonder risico op problemen achteraf. Met je oude Motorola, geheel gereviseerd en met drie jaar garantie verkocht, is een nieuwe gebruiker heel voordelig uit. Het milieu lijdt geen schade en daar wordt iedereen beter van. Dat is het concept van reBuy. Als je de volgende dingen wilt doen, heb jij je geld sneller op je rekening:

  • alle wachtwoorden, persoonlijke bestanden en gedownloade software verwijderen;
  • je telefoon een schoonmaakbeurt geven;
  • je smartphone terugzetten in zijn fabrieksinstellingen;
  • je volledige adresgegevens op de verzenddoos vermelden.