Nokia telefoon verkopen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Gebruikte Nokia telefoon verkopen

Ieder jaar komen er weer nieuwe smartphones op de markt. Veel mensen willen profiteren van de nieuwste functies en kopen regelmatig een nieuwe telefoon. Dat betekent echter niet dat je je oude telefoon hoeft weg te gooien. Vaak is je oude Nokia nog in goede staat en kan deze nog heel goed gebruikt worden door iemand anders. Zo houd je er geld aan over en ben je milieubewust bezig. Verkoop je telefoon aan reBuy omwille van het milieu én je portemonnee.

Je Nokia telefoon verkopen aan reBuy

Door je gebruikte Nokia telefoon aan reBuy te verkopen, kun je geld verdienen. De procedure om je telefoon online te verkopen is eenvoudig en je kunt je Nokia gratis opsturen. Het bedrag dat je ontvangt voor je gebruikte Nokia telefoon hangt af van de staat. Hoe beter je telefoon eruit ziet, hoe groter het bedrag is dat je ontvangt. Ten slotte kun je rekenen op een snelle uitbetaling.

Procedure Nokia telefoon verkopen

Het online verkopen van je gebruikte Nokia telefoon is eenvoudig. Je gaat naar ons online verkoopmenu en doorloopt de drie stappen. Daarbij klik je het model aan en kiest voor een bepaalde categorie zoals 'Zo goed als nieuw' of 'sterk gebruikt'. Op de website krijg je direct een prijsindicatie te zien. Nadat je het pakketje gratis hebt opgestuurd, storten wij het bedrag binnen enkele dagen op je bankrekening.

Je gebruikte Nokia telefoon verkopen aan reBuy: zo werkt het

Wil je je gebruikte Nokia telefoon verkopen aan reBuy, dan vragen we je om de volgende dingen in orde te maken:

  • wis alle persoonlijke gegevens;
  • zet het toestel terug in de fabrieksinstellingen;
  • maak het goed schoon;
  • sluit eventuele oplaadkabels en toebehoren bij.

Mocht er een prijswijziging zijn na de controle van je gebruikte Nokia telefoon, dan kun je kiezen voor een gratis retourzending.