Nokia verkopen en geld verdienen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Dit zeggen onze klanten

Nokia verkopen | Nokia inkoop bij rebuy.nl

Wil je je gebruikte Nokia mobieltje verkopen zonder een veiling te hoeven gebruiken? reBuy biedt je de ideale mogelijkheid om talrijke gebruikte Nokia mobieltjes online te verkopen voor een vaste prijs!

De inkoop van Nokia mobieltjes is een ongecompliceerde en snelle aangelegenheid. Klik binnen de categorie door tot jouw model Nokia mobiele telefoon die je wilt verkopen. Nokia biedt een veelheid aan moderne telefoons, zoals bijvoorbeeld de Nokia 900, de Nokia 6303i, of de Nokia 820 Lumia aan. Als je jouw gewenste artikel hebt gevonden, klik je op de Verkopen-knop. Nu worden je een paar vragen gesteld over de staat en het functioneren van het apparaat. Aan de hand van deze criteria wordt binnen een paar seconden de inkoopprijs berekend en getoond. Je hoeft er dus niet veel tijd in te stoppen en je krijgt best mogelijke prijs op de markt voor je gebruikte Nokia mobiele telefoon. Om het verkoopproces van je Nokia mobieltje af te sluiten, bevestig je gewoon de bestelling. Daarna stuur je jouw gebruikte Nokia mobieltje aan ons op. De verzendkosten worden door ons gedekt. Het verzendformulier kun je eenvoudig vanuit je reBuy-klantenrekening uitprinten. Omdat al onze artikelen voor de verkoop bestemd zijn, is een grondige controle onvermijdelijk. Zodra het pakket bij ons binnengekomen is, wordt je Nokia mobieltje door onze experts precies onder de loep genomen. Na de controle wordt de inkoopprijs meteen op je klantenrekening overgemaakt, waarvandaan je het op je bankrekening kunt overmaken of voor een verdere bestelling bij reBuy kunt gebruiken.

Als je jouw Nokia mobieltje, zoals bijvoorbeeld de Nokia Lumia 1020, of de Nokia Lumia 800 wilt verkopen, biedt reBuy alle nodige voorwaarden voor een geslaagde inkoop. Bij de inkoop van een Nokia mobiele telefoon loop je bij reBuy geen risico: voor het einde van de transactie kun je jouw Nokia mobieltje gratis laten terugsturen. Hiervoor neem je eenvoudig contact op met onze klantenservice met je bestellingnummer en het betreffende artikel. Het mooie bij reBuy is dat er geen langdurige veilingen of opstellen van advertenties nodig zijn om je gebruikte Nokia telefoon te kunnen verkopen.