Lumia 920 verkopen en geld verdienen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Nokia Lumia 920 verkopen bij reBuy

Het beeld wat het eerste bij je opkomt als je denkt aan Nokia is waarschijnlijk de 3310, maar Nokia heeft nog vele andere modellen uitgebracht waaronder de Nokia Lumia 920. Deze smartphone wordt ook wel gezien als de ‘classic Lumia’ omdat deze telefoon mer zijn verkoopcijfers hoge ogen gooide. De telefoon heeft een strak en eenvoudig design in verschillende kleuren zoals blauw, geel, rood, wit en zwart. Er zijn drie onderdelen waar de Nokia Lumia 920 op uitblinkt: het display, de processor en de camera.
Display
Je foto’s zien er nog beter uit op het PureMotion HD+ scherm met een resolutie van 1280x768 en een pixeldichtheid van 332ppi. Op het 4,5 inch scherm kan je jouw favoriete series kijken en door de ClearBlack technologie wordt de kleur zwart ook echt zwart en niet zoals bij veel telefoons donkergrijs. Het display is ook zeer aanraakgevoelig, hierdoor kan je de Nokia Lumia 920 ook met handschoenen aan gebruiken: geen koude vingers meer in de winter!
Processor
De Nokia Lumia 920 heeft een Qualcomm Snapdragon S4 Dual core processor en 1GB RAM geheugen. Hierdoor werkt het Windows Phone besturingssysteem vlekkeloos.
Camera
Waar deze telefoon het meest op uitblinkt is de camera. Met de 8.7 megapixel camera met autofocus en beeldstabilisatie kan je geweldige foto's maken ook als er maar weinig licht is. Dit komt door de PureView-technologie en de Optical Image Stabilisation.

Waarom je Nokia Lumia verkopen?

Al je telefoon niet meer aan je eisen voldoet en je een nieuw toestel hebt gekocht, kan je je oude telefoon gemakkelijk bij reBuy verkopen. Een Nokia Lumia verkopen bij reBuy gaat via een paar eenvoudige stappen. Ontvang een prijsvoorstel, stuur de telefoon op en ontvang het geld op je account. Naast telefoons, kan je nog veel meer bij reBuy verkopen zoals: Smartwatches, Audio of Horloges. Verkoop je Nokia Lumia 920 nu bij reBuy en ervaar zelf het gemak van online verkopen!