Galaxy A5 verkopen en geld verdienen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Samsung Galaxy A5 verkopen bij reBuy

De Samsung Galaxy A5 is was een van de eerste Samsung-modellen volledig uit aluminium en glas in plaats van plastic onderdelen. Naast een Super AMOLED-scherm van geweldige kwaliteit is ook de camera er aanzienlijk op vooruit gegaan ten opzichte van de Galaxy A3. De Samsung A5 is een toestel uit de middenklasse qua prijs, maar de prestaties zijn indrukwekkend. Als je jouw Samsung Galaxy A5 verkopen wilt, ben je bij reBuy aan het juiste adres. Zo bieden we je een vaste prijs voor je toestel en is het verkoopproces zeer eenvoudig

Jouw Samsung Galaxy A5 verkopen
Het verkopen van je oude toestel was nog nooit zo gemakkelijk. Mocht je jouw Galaxy A5 verkopen bij reBuy ben je ervan verzekerd dat je een eerlijke prijs ontvangt en dat je je nergens zorgen over hoeft te maken. Het proces is dan ook zeer eenvoudig.
Allereerst kies je via de site het juiste model en vul je de korte vragenlijst in over de staat van het toestel. Vervolgens kan je de verkoop afronden en aan de hand van je eigen adresgegevens het verzendlabel aanmaken. Daarmee is het pakket te volgen en verzekerd. Daarna is het tijd om je toestel goed te verpakken alvorens je hem naar een PostNL-punt brengt voor de verzending. Vergeet niet dat we naast telefoons ook andere artikelen zoals consoles, tablets en camera's inkopen. Trek daarom nog eens de lades open om te kijken of er nog meer te verdienen valt!
Zodra wij jouw pakket hebben ontvangen, wordt het toestel zo snel mogelijk beoordeeld. Als alles in orde is, staat het bedrag direct op je reBuy-account en kan je het overmaken naar je bankrekening. Gebruikte elektronica verkopen was nog nooit zo eenvoudig en stressvrij!