Galaxy S6 verkopen en geld verdienen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Uw Samsung S6 eenvoudig verkopen

De Samsung Galaxy S6 was het beste Android toestel van 2015. De premium opvolger van de Galaxy S5 werd radicaal veranderd en beloofde veel goeds.
De S6 was het eerste toestel uit de Galaxy-lijn met een behuizing van metaal en glas waarbij de voorgaande modellen doorgaans merendeels uit plastic bestonden. Daarnaast kreeg de camera een flinke upgrade bij de Galaxy S6. De 16MP sensor werkt snel en vloeiend en de autofocus legt alle details haarscherp vast. Daarnaast biedt Samsung de gebruiker veel mogelijkheden en kunnen veel camera instellingen handmatig worden aangepast.
Een van de minpunten van de Galaxy S6 tegenover de Galaxy S5 was de waterbestendigheid. De Galaxy S5 was water en stofbestendig, maar de S6 biedt dit helaas niet. Dit maakt het toestel iets fragieler en is voor de trouwe S5 gebruiker een lichte stap achteruit. Daarnaast bevat de Galaxy S5 een grotere batterij, iets wat bij hoge prestaties zeker gewenst is.
De S6 was erg populair, maar nu de Samsung Galaxy S7 uit is, kan het goed zijn dat je jouw Samsung Galaxy S6 wilt verkopen. De betere camera, waterdichte behuizing en de metalen behuizing kunnen een reden zijn om over te stappen naar de nieuwere generatie Galaxy-toestellen. Je Samsung Galaxy S6 verkopen is bij reBuy dan ook zeer eenvoudig.

Wil je je telefoon verkopen? Kies dan via de site eenvoudig het juiste model uit en vult u de korte vragenlijst in. Vervolgens kunt u direct zien wat wij voor uw toestel bieden. Mocht u akkoord gaan met dit bedrag kunt u de verkoop online afronden en uw pakketje versturen. Zodra wij uw toestel hebben ontvangen, wordt deze binnen twee werkdagen beoordeeld. Als alles in orde is, staat het aankoopbedrag direct klaar op uw reBuy-account en kunt u het overmaken naar uw bankrekening. Verkopen was nog nooit zo makkelijk!