Galaxy S6 Edge verkopen en geld verdienen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Samsung Galaxy S6 Edge verkopen bij reBuy

De Galaxy S6 toestellen werden in 2015 uitgebracht door Samsung en waren dat jaar zeer populair. Naast een standaard toestel bracht Samsung voor het eerst een Edge-toestel uit. Het nieuwe model met een aflopend scherm aan beide kanten biedt de gebruiker een geheel nieuwe ervaring. Zo heeft de Galaxy S6 edge een nachtklok-modus waarbij de datum en de tijd staan vermeld op de dunne rand van het edge display. Daarnaast is het mogelijk andere widgets te installeren op de rand van het toestel zoals weerberichten, nieuws, beursinformatie, gemiste notificaties en RSS-feeds. Ook is het mogelijk dankzij People Edge om de contactdetails van gemiste gesprekken te openen met een simpele veeg vanaf de rand naar het midden van het scherm.

Ondanks dat de Galaxy S6 een grote vooruitgang is op de Samsung Galaxy S5 en de S5 Mini zijn er ook twee punten waardoor echte Samsung fans teleurgesteld kunnen zijn. Zo was de Galaxy S5 water- en stofdicht en was het mogelijk het geheugen uit te breiden aan de hand van een SD-kaart. Dit is bij de Samsung Galaxy S6 Edge en Samsung Galaxy S6 niet meer het geval. Het toestel is daardoor een stuk fragieler en hoewel 32GB opslag voor de meeste gebruikers voldoende zal zijn, is het ontbreken van de mogelijkheid het geheugen uit te breiden zeker teleurstellend.

Mocht je toe zijn aan een nieuw toestel of over willen stappen op de Galaxy S7 of misschien zelfs de iPhone 7 dan is het verkopen van je toestel een zeer goed idee. Zodra je ervoor kiest om je oude telefoon te verkopen, vul je namelijk niet alleen je portemonnee aan, maar help je ook het milieu een handje. Tegenwoordig bevatten toestellen veel natuurlijke onderdelen zoals goud en zilver, maar ook worden ze gemaakt met behulp van veel chemicaliën. Het is daarom zonde om je toestel achter in een la te laten verstoffen als je er uiteindelijk ook iemand anders erg blij mee kunt maken. Goed werkende toestellen een tweede leven geven door ze te verkopen bespaart grondstoffen en daardoor het milieu. Ook gaan toestellen doorgaans veel langer mee dan ze gebruikt worden doordat de grote merken bijna jaarlijks een nieuwe variant uitbrengen. Mocht je over willen stappen op een ander toestel kan je je oude toestel zeer eenvoudig via reBuy verkopen.