Galaxy S7 verkopen en geld verdienen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Samsung Galaxy S7 verkopen bij reBuy

Wil je jouw Samsung Galaxy S7 verkopen dan ben je bij reBuy aan het juiste adres. Wij bieden je de beste prijs voor jouw toestel.
De Samsung Galaxy werd in 2016 gelanceerd door Samsung en is het beste Samsung-toestel tot nu toe. Hoewel het design ten opzichte van de Samsung Galaxy S6 niet veel veranderd is, heeft Samsung wel degelijk grote veranderingen doorgevoert. Zo is de camera dankzij het grotere diafragma beter in staat om licht op te vangen waardoor foto’s zelfs in het donker beter tot hun recht komen. Het aantal megapixels is minder geworden, maar dit heeft geen effect op de kwaliteit van de foto’s door de verbeterde sensor. De frontcamera is niet verbeterd ten opzichte van de S6, maar maakt nog steeds foto’s in redelijk hoge resolutie.

Mocht je de S7 toch niet zo graag gebruiken als gedacht en liever overstappen naar een ander toestel is het slim om dit zo snel mogelijk te doen. Hoe eerder je je toestel verkoopt, des te hoger de prijs is die je er voor ontvangt. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je toch liever de nieuwe iPhone 7 wilt gebruiken of de HTC One M9. Je telefoon verkopen via reBuy is dan de meest eenvoudige optie. Via de site kies je het juiste model uit en vul je de korte vragenlijst over de staat van je toestel in. Indien je het eens bent met ons prijsvoorstel, kan je de verkoop afronden. Na ontvangst van je toestel beoordelen wij hem binnen twee werkdagen. Als alles in orde is, staat het bedrag vervolgens direct op je reBuy-account en kan je het overmaken naar je bankrekening. Mochten wij een nieuw voorstel doen, zit je nergens aan vast. In dat geval kan het toestel altijd gratis geretourneerd worden.
Je Samsung Galaxy S7 verkopen via reBuy is niet alleen eenvoudig, maar scheelt ook veel gedoe met onderhandelingen over de prijs en biedingen via marktplaatsen.
Bekijk snel wat je voor jouw toestel geven!