Galaxy S7 Edge verkopen en geld verdienen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Samsung Galaxy S7 Edge verkopen

Samsung smartphone – Samsung Galaxy S7 Edge verkopen bij reBuy

Verkoop vandaag nog jouw Samsung Galaxy S7 en verdien geld! In 2016 bracht de Koreaanse onderneming Samsung een nieuwe smartphone uit die een bijzonder unieke gebruikerservaring biedt. Er bestaan twee varianten van de S7: de Samsung Galaxy S7 en de Samsung Galaxy S7 Edge.

Maar wat is het verschil tussen de S7 en de S7 Edge? Een duidelijk antwoord: het scherm! De Samsung Galaxy S7 Edge heeft een groot scherm met gebogen randen die toegang geven tot een groot aantal functies. Zo kan je altijd een oogje op het nieuws houden door de nieuwsfeed op de telefoon. Een andere mogelijkheid is om het scherm zo aan te passen zodat je belangrijke contacten altijd op het hoofdscherm staan en je ze snel kan bereiken.

Ook heef de Samsung Galaxy S7 Edge een uitmuntende 12MP camera die door de Dual Pixel-technologie prachtige foto's maakt – zelfs in de schemering of 's nachts! Daarnaast is de telefoon bestand tegen water en stof zodat je niets te vrezen hebt wanneer je op het strand je e-mail wilt checken of op de regen op de fiets snel even een vriend wilt bellen.

Je Samsung Galaxy S7 Edge verkopen bij reBuy, hoe werkt dit?
Selecteer de afbeelding die overeenkomt met het model dat je wilt verkopen. Daarna beantwoord je verschillende vragen over je telefoon. Hierna ontvang je een prijsvoorstel voor de telefoon. Print de gratis verzenddocumenten uit en verpak je telefoon goed. De Samsung Galaxy S7 Edge is klaar voor verkoop! Ook goed om te weten: bij reBuy is de verzending gratis en verzekerd!