Sonim telefoon verkopen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Je gebruikte Sonim telefoon verkopen aan reBuy

Ben je in het bezit van zo'n robuuste en waterdichte Sonim telefoon die je eigenlijk niet meer gebruikt? Voor reBuy maakt het niet uit of hij gebruikssporen vertoont of niet meer helemaal naar behoren werkt. reBuy heeft een missie. Wij geven afgedankte elektronica een nieuw leven. Na een secuur refurbishproces zijn de apparaten die wij te koop aanbieden weer 100% functioneel. Wij geven drie jaar garantie en gunnen nieuwe eigenaars een aanzienlijk prijsvoordeel. Wil jij je gebruikte Sonim telefoon verkopen, dan krijg je van ons een uitstekende vergoeding.

Je Sonim telefoon verkopen in een helder proces

Je kunt zelf proberen om je Sonim telefoon te verkopen bij diverse online kanalen. Dan is het maar de vraag hoeveel tijd dit gaat kosten en of je jouw geld wel snel ontvangt. Meld je Sonim telefoon online aan bij reBuy en je ontvangt vrijwel meteen een prijsopgave. Daarna, na jouw akkoord, krijg je per e-mail een verzendetiket. De kosten voor verzending en verzekering komen voor onze rekening. Na een technische beoordeling door onze technische dienst krijg je een uiteindelijk prijsvoorstel. Als je akkoord bent, staat het geld binnen enkele dagen op je rekening.

Welke Sonim telefoon is te verkopen?

reBuy is geïnteresseerd in een aantal Sonim modellen. Heb je een Sonim XP1, een Sonim XP5300 of een Sonim XP3340, dan is het voor jou voordelig om hem via ons te verkopen. Zo werken we samen aan een meer duurzame samenleving en maken we een vuist tegen onnodige milieuverontreiniging.

Nog sneller je Sonim telefoon verkopen

Je wilt je vergoeding zo snel mogelijk op je rekening ontvangen? Daar heb je zelf invloed op. Als je ons helpt met een aantal simpele acties, loopt ons proces nog sneller en vloeiender en kunnen we je betaling sneller in orde maken. Wij vragen dit van je:

  • Alle wachtwoorden, persoonlijke bestanden en gedownloade software te verwijderen;
  • Je Sonim telefoon een goede schoonmaakbeurt te geven;
  • Je Sonim telefoon terug te zetten in zijn oorspronkelijke fabrieksinstellingen;
  • Je volledige adresgegevens in te vullen op het verzendetiket.