Xperia Z verkopen en geld verdienen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Sony Xperia Z verkopen bij reBuy

De eerste Sony Xperia Z werd gepresenteerd door Sony op de CES 2013. Op deze Consumer Electronics Show won deze nieuwe smartphone al gelijk verschillende prijzen. Die van ‘Best Smartphone’ en ‘Best of Show’. Een goede start voor de lancering van een nieuwe smartphone! Ook consumenten reageerde positief en de Sony Xperia kreeg lovende reviews. Maar wat maakt de Sony Xperia Z zo’n fantastische smartphone? Ten eerste zijn alle telefoons uit de Sony Xperia Z-lijn stofdicht en waterdicht, tot 1 meter diepte. Daarnaast is de Sony Xperia uitgerust met de nieuwste camera technologie en een prachtig strak design. Na de lancering van de van de Sony Xperia Z in 2013 werden er verschillende modellen smartphones onder de Z lijn uitgebracht zoals de Xperia Z2, Xperia Z3, Xperia Z5.
Van de Sony Xperia Z2 werd 1 type gelanceerd in drie verschillende kleuren: wit, zwart en paars. Maar Sony breidde het assortiment van de opvolgers uit. De Sony Xperia Z3-lijn heeft naast het normale model ook een Z3+ model en een Z3 Compact-lijn. De Sony Xperia Z5-collectie bestaat daarentegen uit de modellen Z5, Z5 Compact en Z5 Premium.

Sony Xperia Z verkopen bij reBuy
Wil je jouw Sony Xperia Z verkopen? Bij reBuy kan je alle verschillende modellen van de Sony Xperia Z lijn verkopen. Misschien voldoet het model wat je hebt niet meer aan je wensen, wil je een nieuwer model of overstappen naar een ander merk? Bij reBuy kan je eenvoudig en snel jouw Sony Xperia Z verkopen. Wil je weten: ‘hoeveel is mijn telefoon waard?’ Volg dan het eenvoudige proces op de website van reBuy.

1) Selecteer de categorie elektronica die je wilt verkopen. In dit geval de categorie ‘Telefoons’
2) Selecteer het merk ‘Sony’
3) Selecteer het model dat je wilt verkopen
4) Beantwoord de vragen over de conditie van je telefoon

Je ontvangt gelijk een prijsvoorstel wat reBuy kan bieden voor jou Sony Xperia Z. Heb je nog vragen over de verkoop? Onze klantenservice staat altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden.