Xperia Z3 verkopen en geld verdienen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Sony Xperia Z3 verkopen

Sony Xperia Z3 aankoop bij reBuy - Sony Xperia Z3 inleveren en geld verdienen

De Sony Xperia is een smartphone die werkt op het besturingssysteem Android en maakt deel uit de Xperia lijn van telefoons van de maker Sony. Het Japanse bedrijf produceert naast telefoons ook Smartwatches, Tablets, Koptelefoons. De Sony Xperia Z3 kwam voort uit het project genaamd ‘Leo’ en werd geïntroduceerd met een persconferentie tijdens IFA 2014.
De kenmerken van de Sony Xperia Z3 zijn net zoals bij zijn voorgangers het metalen frame met een glazen achterkant en met ronde hoeken. De Sony Xperia Z3 is iets dunner dan zijn voorganger en net zoals de alle andere telefoons in de Xperia lijn stofdicht en waterdicht. Handig voor als je vaak naar het strand gaat of als je bij het zwembad ligt! Er zijn verschillende versies van de Sony Xperia uitgebracht de Sony Xperia z3, Sony Xperia z3 + en de Xperia z3 Compact.

Waarom de Sony Xperia Z3 verkopen?
Naast dat je leuk bijverdiend door je oude Sony Xperia Z3 te verkopen is het ook goed voor het milieu. Doordat de apparaten weer doorverkocht worden, geef je jouw oude Sony Xperia Z3 een tweede leven en verleng je zo de product lifecycle. Maar hoe werkt het, een Sony Xperia Z3 verkopen online? reBuy biedt een eenvoudige manier om jouw Sony Xperia Z3 te verkopen: je onvangt een prijsvoorstel online, daarna verstuur je jou Sony Xperia Z3 goed verpakt naar reBuy. De verzending is gratis en verzekerd. Eenmaal aangekomen in het warehouse van reBuy controleren onze experts de Sony Xperia Z3 en ontvang je het geld op je reBuy account. Verkoop je Sony Xperia Z3 nu bij reBuy!