Wiko telefoon verkopen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Je gebruikte Wiko telefoon verkopen aan reBuy

Wist je al dat elk jaar miljoenen tonnen gebruikte elektronica worden weggegooid? Wist je dat die hoeveelheid gelijk staat aan meer dan vierduizend maal het gewicht van de Eiffeltoren? reBuy wil dit milieuonvriendelijke en verspillende proces doorbreken. Wat wij doen is gebruikte elektronica een nieuw leven gunnen. Door een refurbishproces maken wij oude elektronica weer 100% functioneel. Op het resultaat geven we drie jaar garantie. Heb je nog een oude Wiko telefoon die je wilt verkopen? Doe dat vooral via reBuy.

Online je Wiko telefoon verkopen

Wij betalen een nette vergoeding voor je gebruikte Wiko telefoon. Meld je Wiko smartphone online aan en je krijgt meteen een prijsindicatie, gebaseerd op het model en de conditie die je opgeeft. Daarna sturen we je een digitaal verzendetiket. Wij betalen de kosten van verzending en verzekering. Na een grondige technische inspectie van je smartphone geven we je een uiteindelijke prijsindicatie. Als je deze accepteert, heb je binnen enkele dagen je geld binnen.

Welke Wiko telefoon is te verkopen?

Het oorspronkelijk Franse Wiko staat goed bekend om zijn smartphones, die vaak ook nog dual-sim zijn. reBuy is altijd geïnteresseerd in de Wiko Lenny, de Wiko View-serie of Wiko Pulp-modellen. Is je toestel zo goed als nieuw, dan ontvang je een hogere vergoeding vergeleken met een toestel dat duidelijke gebruikssporen vertoont. In alle gevallen zijn onze vergoedingen voor jou beslist voordelig.

Je gebruikte Wiko telefoon verkopen en snel profiteren

Je kunt ons helpen om nog sneller je gebruikte Wiko telefoon te verkopen. Als je ons helpt, heb je ook sneller je geld op je rekening. We vragen je de volgende acties te ondernemen:

  • Alle persoonlijke bestanden, gedownloade software en foto's verwijderen.
  • Alle wachtwoorden en blokkeringscodes verwijderen.
  • Je Wiko smartphone terugzetten in de oorspronkelijke fabrieksinstellingen.
  • Je toestel schoonmaken.
  • Je volledige adresgegevens in te vullen op het verzendetiket.