Asus smartwatch verkopen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Je gebruikte Asus smartwatch verkopen aan reBuy

Heb je ooit zo'n handige en veelzijdige Asus smartwatch aangeschaft, maar ligt hij nu ergens stof te vergaren? Misschien ben je overgestapt op een ander merk, wellicht werkt hij niet meer of vertoont hij krasjes en andere gebruikssporen. Voor reBuy maakt dit niet uit. Wij vinden dat je oude Asus smartwatch nog steeds geld waard is en nemen hem graag van je over. Na een refurbishproces is hij weer zo goed als nieuw en presteert hij weer zonder mankeren. Een nieuwe eigenaar geven we drie jaar garantie en veel prijsvoordeel. Jij mag van ons een zeer nette vergoeding verwachten.

Je Asus smartwatch verkopen en het milieu ontzien

We willen voorkomen dat afgedankte elektronica in het milieu terechtkomt. Wij geloven in recyclen en een meer duurzame manier van leven en daar hebben we geld voor over. Zet je oude Asus smartwatch bij reBuy online en ontvang een voorlopige prijsindicatie. Stuur je gebruikte Asus wearable naar ons op. Verzendkosten zijn voor onze rekening. Na een technische beoordeling geven we je een definitief prijsvoorstel. Als je dit accepteert, is je smartwatch verkocht. Je beloning staat binnen een paar dagen op je bankrekening.

Welke Asus smartwatch is te verkopen?

Asus is een van de eerste fabrikanten die met smartwatches op de markt kwam. Asus smartwatches uit de ZenWatch 2- en ZenWatch 3-serie blijven onverminderd populair. Voor een exemplaar in nieuwstaat ontvang je een hogere vergoeding dan voor een smartwatch met zichtbare en voelbare gebruikssporen. In beide gevallen gunnen we je een nette prijs.

Nog sneller je gebruikte Asus smartwatch verkopen

Onze technische dienst wil het liefst meteen aan de slag met je oude Asus smartwatch. Als je ze helpt, loopt ons proces sneller en krijg je ook sneller je geld gestort. Zou je het volgende willen doen?

  • Alle persoonlijke bestanden, gedownloade apps en wachtwoorden verwijderen;
  • je smartwatch terugzetten in zijn fabrieksinstellingen;
  • je Asus wearable grondig schoonmaken;
  • je adresgegevens duidelijk leesbaar op de verzenddoos vermelden.