LG smartwatch verkopen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Waarom zou je je gebruikte LG smartwatch verkopen via reBuy?

Ooit heb je een LG smartwatch aangeschaft, maar nu merk je dat je hem eigenlijk niet vaak meer gebruikt. Misschien ben je overgestapt op een ander merk of wellicht werkt hij niet meer zo goed als voorheen. Wist je dat je oude LG smartwatch nog steeds geld waard is? reBuy wil hem graag van je overnemen en heeft daar een prima vergoeding voor over. Na een refurbishproces werkt je oude smartwatch van LG weer alsof hij nieuw is. Een nieuwe eigenaar mag van ons een aanzienlijk prijsvoordeel en drie jaar garantie verwachten.

Snel en voordelig je LG smartwatch verkopen

Gebruikte elektronica zelf verkopen via kanalen voor tweedehands goederen kan een tijdrovend en soms frustrerend proces zijn. Daarom biedt reBuy je een inzichtelijk en snel proces. Direct na het online aanmelden heb je al een globale prijsindicatie. Ga je verder, dan ontvang je een verzendetiket per e-mail. Wij betalen de verzendkosten en zorgen er ook voor dat je smartwatch verzekerd is. Onze technische dienst geeft je oude LG smartphone een technische beoordeling. Daarna geven we je onze beste inkoopprijs. Is die prijs acceptabel, dan staat je vergoeding binnen een paar dagen op je bankrekening.

Welke LG smartwatch is te verkopen aan reBuy?

LG smartwatches van de types G Watch of Urbane blijven waardevol en populair. reBuy wil ze graag van je overnemen. Is je smartwatch nog zo goed als nieuw, dan valt je vergoeding hoger uit. Heeft je LG polshorloge gebruikssporen, dan betalen we je nog steeds een interessante vergoeding.

Je gebruikte LG smartwatch verkopen en werken aan duurzaamheid

Door je gebruikte LG smartwatch te verkopen aan ons, verleng je de levenscyclus van je horloge en werk je aan een duurzame samenleving met minder belasting voor het milieu. Om ons te helpen met het versnellen van het proces willen we je dit nog vragen:

  • je persoonlijke bestanden, apps, instellingen en wachtwoorden verwijderen;
  • je LG smartwatch terugzetten in de fabrieksinstellingen en hem schoon te maken;
  • duidelijk je volledige adresgegevens vermelden op de verzenddoos.