Motorola smartwatch verkopen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Je gebruikte Motorola smartwatch verkopen aan reBuy

Wat we met zijn allen jaarlijks weggooien aan gebruikte elektronica, is verbijsterend veel. Denk gerust aan vele malen het gewicht van de Eiffeltoren. Veel van deze elektronische apparaten zijn nog goed te gebruiken, met wat kleine reparaties. Daarnaast bevatten elektronische apparaten zeldzame aardmetalen en vaak ook zilver, koper en goud. reBuy wil graag helpen om aan deze verspilling een einde te maken. Wij geven oude elektronica een nieuw leven. Heb jij nog een Motorola smartwatch die nu in een lade ligt te verstoffen? Je kunt je gebruikte Motorola smartwatch verkopen aan reBuy en er een nette prijs voor ontvangen.

Verdien geld door je Motorola smartwatch te verkopen

Werkt je gebruikte Motorola smartwatch niet meer naar behoren of vertoont hij gebruikssporen? Dat is voor ons geen probleem. Wij geven je oude smartwatch een secuur refurbishproces, waardoor hij weer als nieuw functioneert. Een nieuwe eigenaar gunnen we een prijsvoordeel en hij kan rekenen op drie jaar garantie. Voor jouw oude smartwatch van Motorola hebben we geld over. Meld je oude smartwatch online aan en je krijgt een eerste prijsindicatie. Heb je daar oren naar, stuur hem dan naar ons op. Wij betalen de kosten van verzending en verzekering. Na een inspectie geven we je onze definitieve prijs. Als je akkoord gaat, is je Motorola smartwatch verkocht en krijg je binnen enkele dagen het geld op je rekening.

Een paar kleine aandachtspunten

Jij verdient geld met je oude en ongebruikte elektronica en iemand anders koopt het met een aanzienlijk prijsvoordeel. Ons milieuvriendelijke proces kent dus alleen maar winnaars. Om alles zo goed mogelijk te laten verlopen, vragen we alleen nog dit van je:

  • geef je smartwatch een goede schoonmaakbeurt;
  • verwijder al je persoonlijke bestanden en wachtwoorden;
  • verwijder extra software;
  • zet je Motorola smartwatch terug in zijn fabrieksinstellingen;
  • vermeld je volledige adresgegevens op onze verzenddoos.

Zo helpen we elkaar en kun je sneller over je geld beschikken.