Gebruikte Motorola smartwatch verkopen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Dit zeggen onze klanten

Motorola Smartwatches verkopen

reBuy biedt zich als in- en verkoopshop aan, waar je eenvoudig allerlei soorten gebruikte elektronica artikelen kunt verkopen. Naast talrijke verschillende gebruikte producten kun je bij reBuy ook gebruikte Motorola smartwatches verkopen, zoals de Motorola Moto 360 zwart of de Motorola Moto 360 zilver

Nog niet iedereen is het erover eens of de smartwatch alleen een speeltje voor techniekfreaks is. Als niet echt tevreden bent met je Motorola Smartwatch, heb je bij reBuy de mogelijkheid om hem makkelijk en zonder veel moeite te kunnen verkopen. Als je van onze service gebruik maakt, kun je van veel voordelen profiteren. Ervaar vandaag nog de makkelijke manier om je gebruikte Motorola Smartwatch te kunnen verkopen. Daarbij profiteer je niet alleen van een snelle en eenvoudige afhandeling, maar ook van een eerlijke inkoopprijs. Ons doel is om je de best mogelijke prijs die de markt toelaat, te bieden. De prijs natuurlijk ook afhankelijk van verschillende factoren, bijvoorbeeld hoe groot de vraag naar de Motorola Smartwatch op het moment is en of bepaalde functionaliteiten of de staat van het horloge te lijden hebben gehad. Daarom is het nodig dat je onze korte vragenlijst beantwoordt door simpelweg de betreffende antwoorden aan te klikken. Dit is binnen enkele seconden gebeurd. Daarna tonen we je de inkoopprijs die naar aanleiding van de ingevulde gegevens berekend is. Om de inkoop van de Motorola Smartwatch inkoop te voltooien, hoef je alleen je gebruikte Motorola Smartwatch aan ons op te sturen. Het retourformulier kun je eenvoudig vanuit je klantenrekening bij reBuy uitprinten.

De nieuwe koper van je horloge zal uiteraard hoge kwaliteit verwachten en daarom accepteren we alleen gebruikte artikelen die aan onze voorwaarden voldoen. Na een zorgvuldige controle van je gebruikte smartwatch informeren we je over de stand van zaken. Bij acceptatie van je gebruikte Motorola smartwatch maken we per omgaande de inkoopprijs op je klantenrekening over.

Twijfel je eraan of het veilig is om online gebruikte smartwatches te verkopen? We garanderen je dat je bij reBuy geen enkel risico loopt. Het is onze taak om elke dag onze klanten gelukkig te maken. Daarom zorgen we er voornamelijk voor dat je geen teleurstellingen te verwerken krijgt. Bij verkoop van je gebruikte smartwatch zorgen we ervoor dat je jouw smartwatch alleen verkoopt nadat je akkoord gaat met de afgesproken prijs. In je klantenrekening heb je steeds het volledige overzicht over je tegoed, dat je op elk moment kunt laten overschrijven naar je bankrekening. Bij vragen staat ons vriendelijke klantenservice-team natuurlijk tot je beschikking.