TomTom horloge verkopen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Je gebruikte TomTom horloge verkopen aan reBuy

Naast de inmiddels wereldberoemde navigatieapparatuur voor auto's heeft het Nederlandse merk TomTom ook mooie sporthorloges op de markt gebracht. Ooit heb je een TomTom horloge aangeschaft om je te helpen gezonder en bewuster te leven, maar je bent wellicht overgestapt op een nieuwer model. Je oude TomTom horloge is nog steeds geld waard. Verkoop hem aan reBuy en ontvang snel een hele nette vergoeding. Wij geven je gebruikte sporthorloge een refurbishproces waarna het weer volledig functioneel is. Wij verkopen hem door met drie jaar garantie.

Snel en zonder problemen je TomTom horloge verkopen

Een nieuwe eigenaar gunnen we een aanzienlijk prijsvoordeel, maar jij als vorige eigenaar profiteert hier ook van. Je kunt een mooi bedrag krijgen voor je gebruikte TomTom horloge, dat bovendien snel op je rekening staat. Wij sturen je een verzendetiket en betalen de kosten voor verzending en verzekering. Na een technische beoordeling weten we wat je TomTom horloge nog waard is en geven we je een definitief prijsvoorstel. Ben je akkoord, dan maken we je vergoeding over. Ga je niet akkoord, dan sturen we je het horloge zonder kosten retour.

Welk TomTom horloge is te verkopen?

TomTom horloges zijn populair, mede door de kwaliteit en de zeer goede apps die hiervoor geprogrammeerd zijn. reBuy is altijd geïnteresseerd in TomTom Spark Cardio horloges, maar ook in exemplaren uit de Runner- of Multi Sport-lijn. Wanneer je horloge nog zo goed als nieuw is, krijg je een hogere vergoeding, maar je kunt gerust horloges met lichte gebruikssporen aanmelden. TomTom horloges blijven hun waarde behouden.

Je gebruikte TomTom horloge verkopen levert iedereen voordeel op

Jij krijgt een mooie vergoeding, een nieuwe eigenaar ontvangt een prijsvoordeel, wij verdienen eraan en het milieu wordt niet belast. Zo werken we aan duurzaamheid en voordeel voor iedereen. Jij kunt ons helpen door het volgende te doen:

  • alle persoonlijke bestanden, gedownloade apps en wachtwoorden verwijderen;
  • je TomTom horloge goed schoon te maken en terug te zetten in de fabrieksinstellingen;
  • je adresgegevens volledig vermelden op je verzendpakket.