Apple watch verkopen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Je gebruikte Apple watch verkopen

Wat doe je met je oude wearables als je ze zelf niet meer gebruikt? Veel mensen gooien hun oude apparaten achteloos in een lade of zelfs simpelweg in de kliko. Wist je dat je iWatch verkopen een veel slimmere en betere oplossing is? Je kunt je gebruikte Apple watch gewoon verkopen, zodat je een mooi gedeelte van je investering weer kunt terugverdienen. Bovendien is dit een veel betere oplossing voor het milieu. De miljoenen elektrische apparaten die jaarlijks bij het vuil worden gezet leveren namelijk een enorme belasting op voor de leefomgeving.

De voordelen van je gebruikte iWatch verkopen

Vaak is je oude iWatch nog in prima conditie en zijn er genoeg mensen te vinden die staan te springen om een gebruikt exemplaar op de kop te tikken. Het voordeel van je Apple watch verkopen is uiteraard in de eerste plaats het feit dat je een leuk bedrag kunt krijgen voor je oude gadget. Maar een belangrijk bijkomend voordeel is dat je gebruikte apparaat niet in de milieustraat van je gemeente terecht komt. Als je besluit dat je Apple watch verkopen een goed idee is, dan maakt reBuy het je wel heel erg makkelijk. Met minimale inspanningen bereik je een maximale opbrengst.

Hoe kun je je iWatch verkopen?

Allereerst wil je natuurlijk weten wat je voor je gebruikte watch kunt krijgen. Hiertoe kun je eenvoudig online een inschatting krijgen, zodat je weet wat je ongeveer kunt verwachten. Ben je overtuigd geraakt? Stuur dan je iWatch gratis naar ons op met behulp van het reBuy-verzendlabel dat we je geven. Je pakketje is dan meteen verzekerd. Houd wel rekening met de volgende dingen voordat je tot verzending overgaat:

  • wis al je privégegevens van je Apple watch;
  • zet hem terug in de fabrieksstand;
  • wees er zeker van dat je iWatch niet langer gekoppeld is aan je Apple account;
  • maak hem even schoon met een doekje.