Refurbished iPhone 7 Plus kopen | 3 jaar garantie | reBuy (17)

Conditie
arrow-down
Kleur
arrow-down
Opslagcapaciteit
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished iPhone 7 Plus NL Blue

Een refurbished iPhone 7 Plus kopen bij reBuy

In september 2016 lanceerde Apple de iPhone 7 en iPhone 7 Plus als opvolger van de succesvolle iPhone 6s-serie. De vormgeving van de iPhone 7 Plus is vrijwel identiek aan die van de iPhone 6s Plus, maar er zijn verschillen. Allereerst is er geen 3,5 mm jack plug meer aanwezig en ook is de iPhone 7 Plus verkrijgbaar in twee extra kleurstellingen, matte black en jet black. Je kunt een tweedehands iPhone 7 Plus kopen op de markt voor occasions, maar dan is het maar de vraag of alle onderdelen nog even goed werken. Een gebruikte iPhone 7 Plus ondergaat bij reBuy een streng refurbishproces, waarbij alles wordt schoongemaakt en we minder goed presterende onderdelen vervangen. Je refurbished iPhone 7 Plus is altijd 100% functioneel en reBuy geeft je bovendien drie jaar garantie.

De camera en het scherm van je gebruikte Apple iPhone 7 Plus

Bij reBuy een refurbished Apple iPhone 7 Plus kopen betekent profiteren van veel fotografie-opties. De Iphone 7 Plus heeft net zoals de iPhone 7 een 7 MP frontcamera waarmee je mooie selfies schiet en met een helder beeld kunt Facetimen. De 12 MP achtercamera maakt gebruik van optische beeldstabilisatie en heeft een goed functionerend Quad-led flitslicht. Het grote verschil tussen de iPhone 7 Plus en de iPhone 7 is de tweede achtercamera met telelens. Deze geeft 2 keer optische en 10 keer digitale zoom. Het scherm van je iPhone 7 Plus heeft een beelddiagonaal van 5,5 inch, een resolutie van 1920 x 1080 pixels en een pixeldichtheid van 401 pixels per inch. Dit geeft je te allen tijde een helder en contrastrijk beeld.

De prestaties en extra opties van je refurbished iPhone 7 Plus

De batterij van je refurbished iPhone 7 Plus heeft een stand-by tijd van 384 uur en levert 21 uur prestaties aan één stuk door. Je kunt topkwaliteit videobeelden schieten en kiezen uit een aantal beeldkwaliteiten zoals 720p, 1080p HD-kwaliteit of 4K Ultra-HD-kwaliteit. Ook het maken van haarscherpe slowmotionbeelden in 720p- of 1080p-resolutie gaat heel eenvoudig met je refurbished Apple iPhone 7 Plus.

In welke kleuren kan ik een tweedehands Apple iPhone 7 Plus kopen?

Bij reBuy koop je jouw Apple iPhone 7 Plus tweedehands, maar volledig gerefurbished met een werking die overeenkomt met dat van een nieuw exemplaar. Zowel de iPhone 7 als de iPhone 7 Plus kun je bij reBuy kopen in een aantal standaard kleuren. Dit zijn de kleuren Rose Gold, Gold, Jet Black, Matte Black en Zilver. In onze productomschrijvingen geven we de kleur duidelijk aan.

Welke geheugenkaarten zijn geschikt voor mijn refurbished Apple iPhone 7 Plus?

Je iPhone 7 Plus die je tweedehands en geheel gereviseerd bij reBuy koopt, heeft een intern geheugen van 3 GB, één GB meer dan de iPhone 7. Samen met zijn supersnelle Apple A10 2,34 GHz quad-core processor zul je nooit snelheid tekort komen. Apps en foto's kun je het beste opslaan op een externe SD-kaart. De iPhone 7 Plus ondersteunt SD-kaarten met een opslagcapaciteit van 32 GB, 128 GB en 256 GB.

Productspecificaties van je refurbished Apple iPhone 7 Plus

Microprocessoren:

 • Apple A10 quad-core 2,34 GHz (CPU)
 • GT7600 Plus hexa-core grafische processor (GPU) Geheugen:
 • 3 GB LPDDR4 RAM intern geheugen
 • extern geheugen van 32 GB, 128 GB of 256 GB Scherm:
 • 5,5 inch display
 • 1920 × 1080p resolutie
 • pixeldichtheid: 401 pixels per inch Afmetingen en gewicht:
 • 158,2 x 77,9 x 7,3 mm
 • 188 gram Camera:
 • front: 7 MP
 • back: 12 MP, plus additionele zoomlens met 2x optische en 10x digitale zoom