Refurbished Wearables kopen | 3 jaar garantie | reBuy (684)

GPS
arrow-down
Verschijningsjaar
arrow-down
Fabrikant
arrow-down
Riemkleur
arrow-down
Waterdichtheid
arrow-down
Polsbandmateriaal
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Wearable kopen

Refurbished Wearable kopen bij reBuy

Indien je op zoek bent naar refurbished Wearable, ben je bij ons aan het juiste adres. Bij reBuy hebben we duurzaamheid hoog in het vaandel staan en daarom gunnen wij gebruikte Wearables, producten die al een eerste eigenaar gehad hebben, een tweede leven. Voor jou als koper betekent dit, dat je duurzaam inkoopt en zo waardevolle grondstoffen spaart, maar ook dat je tot 50% voordeliger uit bent dan wanneer je een nieuw product zou kopen. Dit geldt voor onze refurbished Wearables, telefoons, tablets en nog veel meer.

Gebruikte Wearable kopen? Koop refurbished!

Als je een Smartwatch tweedehands koopt, is het nog maar de vraag of alles naar behoren werkt, terwijl er van een garantieperiode vaak geen sprake is. In tegenstelling tot wanneer je een gebruikte Smartwatch koopt, hoef je je hier bij aankoop van een refurbished Smartwatch geen zorgen om te maken: bij reBuy controleren we elk product grondig en verhelpen we eventuele mankementen. Daarna wordt het artikel nogmaals gecontroleerd en schoongemaakt. Hierdoor ben je verzekerd van 100% functionaliteit. Ook onderdelen en accessoires, zoals opladers, worden gereinigd of, indien uit hygiënisch oogpunt nodig, vervangen.

Bepaal zelf de prijs van je refurbished Smartwatch

Wil je een refurbished Smartwatch kopen, dan heb je bij reBuy de keuze uit vier verschillende productklassen. Deze productklassen hebben alleen betrekking op het uiterlijk van de Smartwatch en niet op de functionaliteit; bij reBuy ben je altijd verzekerd van kwaliteit. Hoe meer gebruikssporen het artikel vertoont, des te lager de prijs die je betaalt. De Smartwatch oogt:

  • als nieuw, d.w.z. is zo goed als nieuw;
  • zeer goed, d.w.z. heeft lichte gebruikssporen;
  • goed, d.w.z. heeft zichtbare gebruikssporen;
  • acceptabel, d.w.z. heeft zeer duidelijke gebruikssporen.

Voor elk doel een refurbished Smartwatch

Met Wearables kun je activiteiten meten. Smartwatches zijn verkrijgbaar met veel verschillende functies. Ze kunnen bijvoorbeeld uitgerust zijn met een camera, een gps-systeem, een kompas en verschillende meetinstrumenten zoals een thermometer, barometer, hoogtemeter en versnellingsmeter. Tevens zijn er modellen met sensoren en functies om sportieve activiteiten te ondersteunen. Deze Smartwatches worden ook wel sporthorloges genoemd en ze zijn voorzien van bijvoorbeeld een trainingsprogramma, snelheidsmeters en een hartslagmonitor. Met een sporthorloge kun je de voortgang van je prestaties bijhouden, alsmede afstanden en rondetijden. Via bluetooth kan de vergaarde informatie gedeeld worden met andere computers. Bij reBuy vind je de perfecte Smartwatch die tegemoet komt aan al jouw eisen.

Onze merken refurbished Wearables en service na aankoop

Omdat smaken nu eenmaal verschillen vind je bij reBuy een groot assortiment aan Smartwatches met het originele leren of siliconen polsbandje in allerlei kleuren en maten en van vooraanstaande merken, waaronder:

  • Apple
  • Samsung
  • Huawei
  • Sony
  • LG
  • Motorola.