Refurbished Audio kopen | 3 jaar garantie | reBuy (1230)

Verschijningsjaar
arrow-down
Fabrikant
arrow-down
Kleur
arrow-down
Conditie
arrow-down
Verbinding
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished audio kopen

Een goedkope koptelefoon kopen bij reBuy bespaart je geld

Je hebt het vast wel eens meegemaakt. Je bent op zoek naar een goedkope koptelefoon of een home cinemaset net op een moment dat je eigenlijk een beetje krap bij kas zit of je geld voor andere doeleinden nodig hebt. Toch wil je beslist die koptelefoon kopen of een ander audioapparaat met veel voordeel aanschaffen. Veel webshops beloven je vlijmscherpe prijzen maar in de praktijk valt het tegen. Neem dan beslist een kijkje bij reBuy. Wist je dat je hier refurbished audio kunt kopen tot wel 50 % voordeliger dan de nieuwprijs?

Audio tweedehands of refurbished audio - wat is het verschil?

Misschien vraag je je af waarom je zoveel zou betalen voor gebruikte audio. Daar zit echter een kleine denkfout. ReBuy verkoopt refurbished audio en dat is een wereld van verschil. Als je audio tweedehands koopt in bijvoorbeeld het kringloopcircuit, dan weet je alleen zeker dat het op dat moment nog werkt. Bij refurbished audio zijn echter alle minder goed werkende en versleten onderdelen vervangen door nieuwe. Daarnaast krijgt het audioapparaat een grondige en hygiënische schoonmaakbeurt.

Gebruikte audio kopen met garantie

Omdat reBuy zoveel aandacht besteed aan het schoonmaken, repareren en vervangen, durven we ook 3 jaar garantie te geven. Wij staan voor het feit dat alles wat we te koop aanbieden gewoon 100 % functioneel is en grondig gereinigd. Daar zit de meerwaarde van een refurbished koptelefoon ten opzichte van een tweedehands exemplaar. Jij hebt gewoon meer zekerheid. Het kan natuurlijk voorkomen dat het uiterlijk van onze gebruikte audio krassen of beschadigingen vertoont maar de werking is zo goed als nieuw. Bovendien kies jij zelf in welke conditie je het apparaat koopt; wij vragen een hogere vergoeding voor audio in nieuwstaat en geven de scherpste prijzen op audio met duidelijke gebruikssporen.

ReBuy geeft gebruikte audio een nieuw leven

Het is een feit dat milieuproblemen onze samenleving bedreigen en dat we met zijn allen duurzamer moeten leren leven. Daar hoort ook bij dat we waar dat mogelijk is, belangrijke en waardevolle grondstoffen niet moeten weggooien maar hergebruiken. Daar draagt reBuy zijn steentje aan bij. Wij geven bezitters van gebruikte audio een nette prijs, vervangen alleen de onderdelen die echt aan vervanging toe zijn en we geven jou tientallen procenten voordeel vergeleken met nieuwe artikelen. Het enige dat wij weggooien zijn de defecte onderdelen en het vuil en stof dat we in onze gebruikte audio-artikelen tegenkomen.

Refurbished audio kopen levert alleen voordelen op

In deze aanpak ligt de kracht van het concept van reBuy. Het levert iedereen voordelen op. De verkoper kan veilig en eenvoudig zijn product verkopen voor een eerlijke prijs. Wij verdienen aan het doorverkopen van refurbished audio en jij betaalt een vlijmscherpe prijs. Hiermee besparen we op grondstoffen en daar worden we uiteindelijk met zijn allen beter van. Dus zoek je een goedkope koptelefoon of speaker en wil je een gebruikt exemplaar, maar dan wel helemaal schoon, 100% functioneel én met een uitgebreide garantietermijn van 3 jaar? Kijk dan zeker in ons assortiment naar een refurbished koptelefoon en profiteer van onze service en voordelen.