Refurbished Telefoons Kopen (2003)

Besturingsysteem
arrow-down
Simkaartslots
arrow-down
Opslagcapaciteit
arrow-down
Kleur
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished telefoon kopen

Refurbished telefoon kopen bij reBuy

Wil je een tweedehands telefoon kopen die tot 50% voordeliger is dan een nieuwe, maar wel in een even goede staat en voorzien van maar liefst 3 jaar garantie, dan ben je bij reBuy aan het goede adres. Wij hebben een zeer ruim aanbod gebruikte telefoons van verschillende merken die 100% functioneel zijn en volledig gereinigd en in orde gebracht. Afhankelijk van de gebruikssporen die eventueel op het toestel aanwezig zijn, betaal je een prijs die beduidend lager ligt dan wanneer je een nieuw toestel zou aanschaffen.

Goedkope telefoons van bekende merken bij reBuy

Wil jij ook een smartphone van een topmerk zodat je zeker bent van een goede camera, speaker, geheugen en dergelijke meer? Nieuwe mobiele telefoons zijn vaak duur, waardoor je lang moet sparen of een model moet kopen dat net niet voldoet aan je verwachtingen. Wanneer je voor een gebruikte mobiel kiest die door reBuy gecontroleerd en gerepareerd is, heb je topkwaliteit voor de helft van de prijs. Elk toestel werkt perfect en je hebt maar liefst 3 jaar garantie op je aankoop. Wij voeren alle grote merken zoals:

  • Samsung
  • iPhone
  • Microsoft
  • Motorola
  • Sony
  • Nokia
  • LG
  • HTC
  • Huawei

Tevens vind je bij ons diverse kleinere merken die ook interessante smartphones op de markt hebben gebracht. Een gebruikte mobiel kopen die volledig refurbished is van welk merk dan ook doe je bij ons tegen super voordelige prijzen.

Een losse telefoon kopen die volledig functioneel is

Wanneer je nog geen ervaring hebt met gebruikte telefoons kopen, kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Zo is het belangrijk te weten dat er een groot verschil is tussen een tweedehands en een refurbished smartphone. De refurbished telefoon is professioneel schoongemaakt en waar nodig zijn onderdelen vervangen door een hygiënisch vervangstuk. Ze zijn 100% functioneel en grondig getest voor ze door reBuy verkocht worden.

Wat is het verschil met een tweedehands telefoon?

Waar een standaard tweedehands telefoon weleens kleine gebreken kan vertonen of sporen van data van een vorige gebruiker, ben je bij een refurbished telefoon zeker van een toestel dat zo goed als nieuw is. Behalve eventuele gebruikssporen aan de buitenkant van je mobiel is het verschil met een gloednieuwe smartphone nagenoeg verwaarloosbaar. Tenzij het over de prijs gaat natuurlijk, want die is veel lager.

Kies voor duurzaamheid met een refurbished mobiel

Onze ecologische voetafdruk, spaarzamer leven en duurzaamheid zijn meer dan enkel modewoorden. Het wordt steeds belangrijker om groener en bewuster te leven en dat kan op verschillende manieren. Gelukkig moet je niet inboeten aan kwaliteit wanneer je duurzaamheid hoog in het vaandel draagt. Een refurbished mobiel is bijvoorbeeld een telefoon van topkwaliteit die een positieve bijdrage heeft aan ons milieu gezien er geen nieuwe grondstoffen nodig zijn en je ervoor kiest om de levensduur van een mobiel te verlengen. En dankzij de grondige reiniging heb je dezelfde functionaliteiten en kwaliteit als wanneer je een nieuw toestel zou kopen. Duik in het aanbod van reBuy en bestel zonder zorgen dankzij de 21 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.