Refurbished Apple iPad kopen (297)

Schermgrootte
arrow-down
Verschijningsjaar
arrow-down
Type dataverbinding
arrow-down
Opslagcapaciteit
arrow-down
Werkgeheugen
arrow-down
Kleur
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished iPad kopen

Een iPad aanbieding op maat? Je hebt veel keuze bij reBuy!

Ben je op zoek naar een Apple tablet, maar is het nodig dat je ook je budget goed bewaakt? Kijk dan eens in het aanbod van reBuy. Bij ons kun je een 100% functionele iPad kopen voor een verrassend vriendelijke prijs. Ons geheim? Een refurbished iPad, oftwel een gebruikte iPad die gegarandeerd net zo goed functioneert als een nieuwe. Hier ligt de kracht van reBuy: je iPad functioneert als nieuw, maar dan wel tot 50% goedkoper en met 3 jaar garantie. Ben je benieuwd hoe reBuy dat doet?

Staat een refurbished iPad kopen gelijk aan een iPad tweedehands aanschaffen?

Op het eerste gezicht lijkt een refurbished iPad misschien hetzelfde als een tweedehands iPad. Jij bent immers niet de eerste eigenaar die hem hagelnieuw aanschaft. Er is echter een belangrijk verschil. Bij een tweedehands exemplaar is het maar afwachten of je niet te maken krijgt met beschadigde onderdelen of een versleten binnenwerk. Een refurbished iPad van reBuy is daarentegen technisch voor 100% in orde. Dat is waarmee wij ons onderscheiden van andere aanbieders van goedkope iPads.

De kwaliteitsgaranties van reBuy

ReBuy koopt veel iPads tweedehands in. Dat wil echter niet zeggen dat we ze onmiddellijk als goedkope iPad aanbieden. Eerst onderwerpen we de iPad die tweedehands is ingekocht aan een uiterst strenge inspectie. Die inspectie is niet alleen bedoeld om uiterlijke beschadigingen te ontdekken. ReBuy test alle interne onderdelen en als iets niet meer naar behoren werkt, dan vervangen we dat onderdeel. Je nieuwe iPad kan dan weer vele jaren mee. En niet onbelangrijk: door een refurbished iPad te kopen draag je bij aan een schoon milieu en een duurzame toekomst.

Welke iPad aanbiedingen kan ik van reBuy verwachten?

Welke iPad je ook kiest, je mag altijd rekenen op 100% functionaliteit. Wat het prijsniveau betreft hanteren we verschillende categorieën. Afhankelijk van de prijs die jij wilt betalen of het extra voordeel dat je wilt genieten, krijg je een exemplaar met duidelijke gebruikssporen tot een exemplaar dat ook uiterlijk nauwelijks van nieuw te onderscheiden is. Wil je een gebruikte iPad die er als nieuw uitziet? Maak dan een selectie uit onze categorie Als Nieuw. Maakt het uiterlijk je minder uit, als je tablet maar uitstekend presteert? Dan kun je terecht in de categorieën Zeer Goed, Goed of Sterk Gebruikt.

Welke iPad is voor mij geschikt?

Kies voor een iPad aanbieding als je een tablet wilt hebben die veilig is, gecontroleerde apps heeft en je bovendien een zeer ruime keuze aan applicaties biedt. Dit alles vind je bij de iPad van Apple. Wil je jouw iPad verbinden met een smart keyboard van Apple, dan heb je een refurbished iPad Pro nodig. Wil je een tablet die je in vrijwel elke tas mee kunt nemen, dan is het kleinere formaat van de iPad Mini wellicht voor jou doorslaggevend. Ben je gewend aan Touch ID en wil je dit ook op je tablet? Kijk dan in ons assortiment en zoek naar de iPad Pro, iPad Air 2 of de iPad Mini 4.