Refurbished Apple kopen | 3 jaar garantie | reBuy (5)

Refurbished Apple Airpods

Refurbished Apple koptelefoon kopen bij reBuy

Een Apple AirPods tweedehands aanschaffen is een aanrader wanneer je op zoek bent naar een goede in-ear koptelefoon voor een gunstige prijs. Apple staat al sinds jaar en dag bekend als een uitstekend merk voor alles wat muziek, computers en multimedia betreft. Bij reBuy vind je gebruikte Apple AirPods tot 50% voordeliger dan wanneer je ze nieuw koopt. Ze zijn gereinigd, gecontroleerd en hersteld waar nodig. Je kunt rekenen op drie jaar garantie op de kwaliteit van je AirPod en 21 dagen garantie op je aankoop.

Tweedehands Apple koptelefoon kopen, welke conditie wil je?

Tweedehands Apple AirPods kopen houdt in dat je een koptelefoon koopt die al gebruikt is. Dit brengt met zich mee dat zich gebruikssporen op de koptelefoon kunnen bevinden. Afhankelijk van deze gebruikssporen bepaalt reBuy een prijs die zeer voordelig kan zijn. Hoe meer sporen zich op de gebruikte Apple koptelefoon bevinden, hoe gunstiger de prijs. reBuy hanteert de volgende categorieën:

  • als nieuw: een refurbished Apple koptelefoon die weinig of zelfs helemaal geen gebruikssporen bevat;
  • zeer goed: op deze refurbished Apple AirPods kunnen zich enkele gebruikssporen bevinden die je niet kunt voelen;
  • goed: deze gebruikte Apple koptelefoon heeft enkele gebruikssporen die wel voelbaar zijn. De prijs is lager dan bij de vorige categorieën,
  • sterk gebruikt: een refurbished Apple koptelefoon met meerdere gebruikssporen. De sporen zijn zowel zichtbaar als voelbaar, maar de koptelefoon is zeer voordelig geprijsd.

Wat zijn de voordelen van de refurbished Apple koptelefoon?

Een Apple koptelefoon tweedehands aanschaffen brengt verschillende voordelen met zich mee. Bovenal ben je verzekerd van een prima koptelefoon die bij al je Apple devices past. Je sluit hem draadloos aan je telefoon, tablet of ander device aan. Vervolgens geniet je van een mooi en zuiver geluid. Uiteraard hebben de Apple Airpods een mooi design wat we van Apple gewend zijn. Ze zijn voordelig geprijsd en, wanneer via reBuy gekocht, erg duurzaam.

Waarom zijn refurbished Apple airpods een goed idee?

Ga je veel op stap en houd je ervan om onopvallend gebruik te maken van je Apple devices, dan zijn in-ear refurbished Apple AirPods een echte aanrader. Je steekt ze in je oor, waardoor ze amper zichtbaar zijn en beluistert waar je ook wilt je eigen muziek of audio. Het kleine formaat van de gebruikte Apple Airpod, en het grote producerende geluid, is verbazingwekkend.

Waarom kiezen voor draadloze refurbished Apple airpods?

Voor gebruikers van Apple devices die graag hun handen vrij hebben, is de draadloze Apple koptelefoon de oplossing bij uitstek. Zowel de Beats Solo3 als de Powerbeats3 zijn geheel draadloos en staan je toe om rond te lopen terwijl je naar je muziek luistert. Zo kun je met de AirPods bijvoorbeeld in alle vrijheid een eindje gaan lopen. Je moet er wel op letten dat je bron zich dicht genoeg bij de oortjes bevindt.