Refurbished Bose kopen | 3 jaar garantie | reBuy (51)

Verschijningsjaar
arrow-down
Koptelefoon
arrow-down
Ruisonderdrukking
arrow-down
Draagstijl
arrow-down
Kleur
arrow-down
Conditie
arrow-down
Verbinding
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Bose koptelefoon kopen

Refurbished Bose koptelefoon kopen bij reBuy

Met een koptelefoon heb je je handen vrij terwijl je naar je favoriete muziek luistert. Zo'n handige koptelefoon van topkwaliteit kun je tegen een lage prijs bij reBuy kopen. Een van de bekendste en meest gerenommeerde fabrikanten van topkwaliteit geluidsapparatuur is Bose. Net als alle andere producten zijn koptelefoons van reBuy gecontroleerd, gereinigd en zonodig gerepareerd. Met de aanschaf van een gebruikte Bose koptelefoon van reBuy bespaar je heel veel geld en heb je dus dubbel plezier: een koptelefoon die 100% functioneel is, waar je weinig voor hebt betaald. Jouw reBuy-voordelen nog even op een rijtje:

  • 50% goedkoper dan een nieuw toestel
  • voor de volle 100% functioneel
  • 21 dagen-geld-teruggarantie plus drie jaar garantie

Refurbished Bose koptelefoon kopen

Bij reBuy kun je koptelefoons in diverse condities kopen. Hoe lager de conditie, hoe groter je prijsvoordeel. Dit betreft echter alleen de buitenkant van het toestel, want de binnenkant is voor de volle 100% werkt. Bij reBuy hanteren we de volgende condities:

  • Sterk gebruikt: het product bevat de meeste gebruikssporen die voelbaar zijn, maar ook het grootste prijsvoordeel opleveren.
  • Goed: het product bevat voelbare gebruikssporen en is daardoor nog veel voordeliger dan een nieuw toestel.
  • Zeer goed: het product bevat lichte krassen die niet voelbaar zijn en is daardoor een stuk goedkoper dan een nieuw product.
  • Als nieuw: het product bevat de minste tot geen gebruikssporen en kost dus meer dan producten in de andere condities, maar is nog steeds goedkoper dan een nieuw toestel.

Waarom zou je een refurbished Bose koptelefoon kopen?

Een Bose koptelefoon biedt superieure audioprestaties. Koptelefoons van dit merk zijn de stilste en meest comfortabele die je kunt kopen. De QuietComfort-koptelefoon is haast niet te verslaan als het gaat om ruisonderdrukking. Ben je op zoek naar de beste noise-cancelling-koptelefoons, dan zou je dus voor een Bose moeten gaan. Bose koptelefoons zijn ook de meest comfortabele van de draadloze ANC-opties die er zijn. Als je veel reist, en vooral als je vaak op lange afstand vliegt, zal een refurbished Bose koptelefoon je beste vriend zijn.

Welke refurbished Bose koptelefoon heeft de beste opties?

De Bose QuietComfort 35 is eenvoudigweg de beste als het gaat om het buitensluiten van de wereld en jezelf in een luchtbel isoleren. Het zal moeilijk zijn een andere koptelefoon te vinden die zo effectief is in het terugdringen van lawaai, zodanig dat zelfs het geluid van een vliegtuigmotor op gefluister lijkt. Het ontwerp is bedrieglijk eenvoudig, maar het is juist die eenvoud die ze veelzijdig maakt: een Bose QC35 past zowel bij bankier als bij ballerina.

De Bose QC35 II weegt slechts 234 gram, terwijl soortgelijke modellen van andere merken al gauw rond de 335 gram wegen. Het lijkt niet veel, maar in de loop van een langeafstandsvlucht zul je wel degelijk het verschil merken. Ook als het aankomt op comfort is de Bose QC35 haast niet te verslaan. De klemkracht is zeer handig - voldoende grip, niet knellend - en de vulling is heerlijk zacht.