Refurbished Marshall kopen | 3 jaar garantie | reBuy (10)

Refurbished Marshall koptelefoon kopen

Een refurbished Marshall koptelefoon kopen bij reBuy

De Brit Jim Marshall richtte in 1962 zijn bedrijf Marshall op. Hij was al jaren bekend als verkoper van drums en gitaren en mocht een aantal beroemde bands tot zijn klantenkring rekenen. Tijdens gesprekken werd duidelijk dat er behoefte was aan echt goede versterkers, speakers en koptelefoons voor de professionele eindgebruikers. Jim Marshall sprong hier succesvol op in en ontwikkelde eveneens een assortiment van topkwaliteit voor de consumentenmarkt. Je kunt bij reBuy heel voordelig een refurbished Marshall koptelefoon kopen.

Een refurbished Marshall koptelefoon van reBuy heeft veel voordelen

Als je een koptelefoon op de markt voor tweedehands goederen inkoopt, betaal je vaak een prima prijs, die echter duur uitvalt als je koptelefoon niet naar behoren werkt en reparaties nodig heeft. Wie zekerheid én voordeel wil, kan terecht bij reBuy. Alle Marshall koptelefoons die wij te koop aanbieden zijn volledig refurbished, waardoor ze weer 100% functioneel zijn. Alle defecte of minder goed werkende onderdelen hebben we vervangen en het binnenwerk van je koptelefoon is weer brandschoon. Wij durven op onze kwaliteit drie jaar garantie te geven. Vergeleken met de nieuwprijs bieden we onze refurbished koptelefoons met aanzienlijke prijsvoordelen aan.

Meer prijsvoordeel bij een refurbished Marshall koptelefoon met gebruikssporen

Als je een Marshall koptelefoon tweedehands en refurbished koopt, is je prijs ook afhankelijk van de uiterlijke staat. Het kan gebeuren dat je koptelefoon aan de buitenkant zichtbare en soms voelbare gebruikssporen heeft. Nooit zullen gebruikssporen de werking van je koptelefoon negatief beïnvloeden. Over de staat van je Marshall koptelefoon geven we je volledige transparantie. Alle koptelefoons delen we in een van de vier volgende gebruikscategorieën in:

  • als nieuw: geen of slechts minimale en niet-voelbare gebruikssporen;
  • zeer goed: minimale gebruikssporen, die niet voelbaar zijn;
  • goed: een klein aantal gebruikssporen en ze zijn vaak ook voelbaar;
  • sterk gebruikt: gebruikssporen zijn duidelijk te zien en ook te voelen.

Hoe meer gebruikssporen jij kunt accepteren, des te voordeliger is je Marshall koptelefoon.

Welke refurbished Marshall koptelefoon filtert achtergrondgeluid effectief weg?

Als je veel last hebt van hinderlijk achtergrondgeluid, is het verstandig om te zoeken naar koptelefoons die achtergrondgeluid kunnen analyseren en vervolgens door het produceren van tegengeluid weg te filteren. In het assortiment van Marshall is de on-ear-koptelefoon van MID ANC een uitstekende keuze. Vier microfoons analyseren het omringende geluid en filteren het actief weg. Deze bluetoothkoptelefoon geeft je na één keer opladen 20 uur continue speeltijd.

Welke refurbished Marshall koptelefoon is een goede in-ear headphone?

Wie op zoek is naar goede Marshall in-ear-koptelefoons met een jack plug, kan het beste kiezen voor de Mode of de Mode EQ. Deze koptelefoons zitten stabiel in je oren en hebben een snoer dat niet tordeert of in de knoop raakt. De Mode EQ heeft bovendien een handige equalizer, zodat je nog meer kunt genieten van lage, hoge of middentonen. Heb je liever een draadloze koptelefoon, dan is de Minor II je beste keuze. Na opladen ben je verzekerd van 12 uur continue speeltijd. Daarnaast kun je hem met het verstelbare snoer aan je oorschelp bevestigen, wat erg handig is als je veel sport en ook naar muziek wilt luisteren.