Refurbished Sennheiser kopen | 3 jaar garantie | reBuy (72)

Verschijningsjaar
arrow-down
Koptelefoon
arrow-down
Ruisonderdrukking
arrow-down
Draagstijl
arrow-down
Kleur
arrow-down
Conditie
arrow-down
Verbinding
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Sennheiser koptelefoon kopen

Een refurbished Sennheiser koptelefoon bij reBuy

De Duitse fabrikant Sennheiser werd in 1945 opgericht en verwierf al snel een goede reputatie met zijn hoofdtelefoons. Hoofdtelefoons van Sennheiser vonden snel hun weg in de luchtvaartindustrie, waar het van groot belang is dat ook de zwakste signalen duidelijk en helder hoorbaar zijn. Sennheiser maakte in 1968 de eerste open koptelefoon ter wereld en is ook vandaag erg sterk met productinnovaties. Je kunt bij reBuy een refurbished Sennheiser koptelefoon kopen en profiteren van prijsvoordelen, zekerheid en garantie.

Een refurbished Sennheiser koptelefoon kopen geeft zekerheid

Via een aantal kanalen is het mogelijk om een tweedehands Sennheiser koptelefoon te kopen. Het levert je een prijsvoordeel op, maar het is maar de vraag of dit zich vertaalt naar échte voordelen. Je hebt immers geen idee of je Sennheiser koptelefoon van binnen verontreinigd is of dat een aantal van zijn onderdelen op korte termijn aan vervanging toe zijn. reBuy geeft je veel meer zekerheid. Alle Sennheiser hoofdtelefoons die wij ontvangen, krijgen op onze technische afdeling een uitgebreid refurbishproces. Het binnenwerk wordt volledig gereinigd en alle onderdelen onderwerpen we aan een check op functionaliteit. Slecht functionerende en defecte onderdelen vervangen we. Het resultaat van ons refurbishproces is een 100% functionele koptelefoon, waarop we drie jaar garantie geven.

Extra prijsvoordeel bij een refurbished Sennheiser koptelefoon met gebruikssporen

Elke refurbished Sennheiser koptelefoon van reBuy heeft een verleden. Dat verleden kan zichtbaar zijn in de vorm van gebruikssporen. Gebruikssporen zullen echter nooit leiden tot mindere prestaties of een geringere levensduur van je hoofdtelefoon. Als jij bereid bent om meer gebruikssporen te accepteren, geeft reBuy je extra prijsvoordeel dat kan oplopen tot wel 50% van de nieuwwaarde van je Sennheiser koptelefoon. Elke koptelefoon krijgt van ons een plaats in een van de volgende vier gebruikscategorieën:

  • als nieuw: je ziet geen of slechts minimale en niet-voelbare gebruikssporen;
  • zeer goed: je ziet minimale gebruikssporen, die niet voelbaar zijn;
  • goed: je ziet een klein aantal gebruikssporen en ze zijn vaak ook voelbaar;
  • sterk gebruikt: de gebruikssporen zijn duidelijk en ook te voelen.

Welke refurbished Sennheiser koptelefoon is het best geschikt voor games?

Mensen die veel tijd besteden aan games, mogen hoge eisen stellen aan hun koptelefoon. Omdat je een koptelefoon voor gaming lange tijd achter elkaar gebruikt, is draagcomfort essentieel. Sennheiser staat bekend om zijn kristalheldere geluid en maakt zijn gaming koptelefoons geschikt voor PS4, PC en Mac. Wie in een multiplayer-omgeving online wil communiceren met medespelers, heeft ook behoefte aan een zeer goede microfoon. De Sennheiser PC 373D heeft dit allemaal en geeft je een surroundgeluid zoals je nog niet eerder hoorde.

Welke refurbished Sennheiser koptelefoon is waterdicht?

Als je veel sport en daarbij bereikbaar wilt blijven of wilt genieten van muziek, draag je een speciale sportheadset. Je koptelefoon moet bestand zijn tegen regen en zweet en mag niet uit je oren glippen. Ook wil je dat achtergrondlawaai zoveel mogelijk gereduceerd wordt. De Sennheiser Sports Line koptelefoons bieden je dit. Heb je een voorkeur voor een koptelefoon met oorhaakjes, kies dan de Sennheiser OCX 686 Sports koptelefoon. Draag je liever een nekband, dan is de Sennheiser PMX 686 Sports headphone voor jou het meest geschikt.