Refurbished Sony kopen | 3 jaar garantie | reBuy (73)

Verschijningsjaar
arrow-down
Koptelefoon
arrow-down
Ruisonderdrukking
arrow-down
Draagstijl
arrow-down
Kleur
arrow-down
Conditie
arrow-down
Verbinding
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Een refurbished Sony koptelefoon kopen

Een refurbished Sony koptelefoon kopen

Een refurbished Sony koptelefoon kopen voor een aantrekkelijk bedrag doe je natuurlijk bij reBuy. Hier weet je zeker dat je een goed werkende koptelefoon koopt. Sony koptelefoons produceren een natuurgetrouw en helder geluid, het is dus belangrijk dat je deze eigenschappen ook terugvindt bij je gebruikte Sony koptelefoon. Je wilt een betrouwbare aankoop doen en zeker weten dat je Sony koptelefoon van een goede kwaliteit is. Wat is het voordeel van een refurbished koptelefoon kopen? Bij reBuy staat refurbished niet alleen maar voor 'opgelapt', maar hij wordt werkelijk in een soort van nieuwe staat gebracht. Alle door reBuy aangekochte items ondergaan een zorgvuldige inspectie. Versleten of kapotte onderdelen worden vervangen of gerepareerd. Hierdoor krijgt het product weer een nieuw leven en kunnen wij garanderen dat het apparaat zonder enige beperking functioneert. Behalve de mogelijkheid om je aankoop binnen 21 dagen te retourneren, heb je ook nog eens een keer 3 jaar garantie op je product.

Heeft een gebruikte Sony koptelefoon een optimale werking?

Een refurbished Sony koptelefoon kopen, betekent tot 50% minder uitgeven, dan wanneer je een nieuwe koopt. Terwijl de refurbished koptelefoon net zo goed werkt als een nieuwe. Je kunt er bij reBuy op vertrouwen dat alles voor 100% werkt. Het enige waar je soms aan kunt zien dat het hier gaat om een refurbished Sony koptelefoon, is het feit dat er gebruikssporen zijn. Bijvoorbeeld wat kleine krasjes, maar je kunt er ook voor kiezen om een product te kopen dat er uit ziet als nieuw. Jij mag zelf bepalen welke variant je kiest en wat past bij jouw kwaliteits- en prijsverwachting. ReBuy heeft verschillende opties:

  • Als nieuw - amper of geen gebruikssporen
  • Zeer goed - enkele lichte gebruikssporen
  • Goed - enkele duidelijke gebruikssporen
  • Sterk gebruikt - sterke gebruikssporen

Welke optie je ook kiest, iedere variant werkt voor 100%.

Is de Sony koptelefoon tweedehands wel hygiënisch?

Vanzelfsprekend zijn de oorkussens van de headphones voor 100% hygiënisch, ze worden volledig ontsmet of indien nodig vervangen. Ook de rest van de koptelefoon wordt vakkundig schoongemaakt totdat hij net zo glimt en bacterievrij is als een nieuwe. De meeste mensen die een tweedehands Sony koptelefoon kopen zijn razend enthousiast. Voor een veel lager bedrag halen ze de kwaliteit van een nieuwe Sony koptelefoon in huis. De zangstemmen komen door de koptelefoon uitstekend tot hun recht en de bassen overheersen niet. Of je nu voor een draadloos model gaat of met een kabel, Sony levert de kwaliteit die je van dit merk gewend bent. Ook de refurbished Sony koptelefoon laat je op een hoog niveau genieten van de tunes van de smartphone of de mp3 speler. Misschien zoek je een Sony koptelefoon met volumeregelaar of met ruisonderdrukking. Op onze overzichtelijke website kun je alle specificaties van de verschillende koptelefoons nalezen.

Welke modellen zijn er van de Sony koptelefoon tweedehands?

Er zijn verschillende soorten Sony koptelefoons en ieder type heeft zijn eigen kwaliteiten. De Sony MDR-XB950N1staat bekend om zijn rijke en krachtige geluid dankzij de twee 40 mm-drivers. Ook de wireless noise cancelling is een pre. Een refurbished Sony koptelefoon kopen van dit type staat voor 22 uur luisterplezier. Maar natuurlijk heeft Sony nog meer aantrekkelijke modellen om grenzeloos te kunnen genieten van jouw favoriete muziek. Bijvoorbeeld een Sony Hi-Res koptelefoon om de beste geluiden te ervaren bij muziekbestanden met een hoge resolutie. Of een stoere DJ koptelefoon met het krachtige geluid van de volle bassen, om te genieten van je beats. Neem snel een kijkje bij de gebruikte Sony koptelefoons en kies het model wat bij jouw wensen past.