Refurbished Teufel kopen | 3 jaar garantie | reBuy (19)

Verschijningsjaar
arrow-down
Koptelefoon
arrow-down
Ruisonderdrukking
arrow-down
Draagstijl
arrow-down
Kleur
arrow-down
Conditie
arrow-down
Verbinding
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Teufel koptelefoon kopen

Een refurbished Teufel koptelefoon via reBuy

Teufel is een Duitse fabrikant van koptelefoons en speakers met een zeer goede reputatie. Het bedrijf bestaat sinds 1980 en was het eerste Duitse bedrijf dat THX speakers produceerde. Tegenwoordig heeft Teufel het grootste assortiment THX speakers ter wereld. Teufel koptelefoons staan erg goed bekend om hun draagcomfort en bijzonder goede geluidskwaliteit. In het assortiment van Teufel vind je zowel in-ear, on-ear als over-ear koptelefoons. Bij reBuy kun je een refurbished Teufel koptelefoon kopen en in alle gevallen profiteren van een 21-dagen-geld-teruggarantie.

Een refurbished Teufel koptelefoon kopen geeft zekerheid en voordeel

Via een aantal kanalen kun je een tweedehands Teufel koptelefoon kopen en zo besparen op de aanschafprijs van een nieuw exemplaar. Je loopt hierbij wel een aantal risico's. Je koptelefoon kan aan de binnenkant verontreinigd zijn en ook is het goed mogelijk dat niet alle onderdelen nog volgens specificaties functioneren. reBuy geeft je echter zekerheid. Alle koptelefoons die wij ontvangen, krijgen op onze technische afdeling een uitgebreide check en ondergaan een refurbishproces. Na een grondige reiniging van het binnenwerk vervangen we alle defecte en minder goed functionerende onderdelen. Als reBuy een refurbished koptelefoon van Teufel aanbiedt, is hij 100% functioneel en krijg je bovendien drie jaar garantie.

Extra prijsvoordeel bij een refurbished Teufel koptelefoon met gebruikssporen

Sommige koptelefoons zullen er nog als nieuw uitzien, maar andere kunnen gebruikssporen vertonen. Deze uiterlijke gebruikssporen staan een ongestoorde werking van je refurbished Teufel koptelefoon echter nooit in de weg. Als jij het geen probleem vindt om gebruikssporen te accepteren, dan geeft reBuy je een extra prijsvoordeel dat kan oplopen tot 50% van de aanschafprijs van een nieuw exemplaar. Hoe meer gebruikssporen, hoe groter je voordeel. Elke koptelefoon deelt reBuy in een van de volgende vier categorieën in:

  • als nieuw: je ziet geen of slechts minimale en niet-voelbare gebruikssporen;
  • zeer goed: je ziet minimale gebruikssporen, die niet voelbaar zijn;
  • goed: je ziet een klein aantal gebruikssporen en ze zijn vaak ook voelbaar;
  • sterk gebruikt: de gebruikssporen zijn duidelijk en ook te voelen.

Welke refurbished Teufel koptelefoon is geschikt voor sporters?

Wie graag bereikbaar blijft tijdens het sporten en daarbij ook wil genieten van muziek, stelt hoge eisen aan zijn sport headphones. Je kunt het beste kiezen voor een in-ear model dat niet verschuift tijdens je activiteiten. De pasvorm van je koptelefoon moet dus zeer goed zijn. Ook is het van belang dat je koptelefoon bestand is tegen zweet en wisselende weersomstandigheden. De Teufel Move BT is een koptelefoon die speciaal voor sporters gemaakt is. Hij is spatwaterdicht en heeft een handige afstandsbediening in de kabel, zodat je zonder problemen telefoongesprekken kunt aannemen.

Welke refurbished Teufel koptelefoon filtert achtergrondgeluid het beste weg?

microfoontjes vangen het achtergrondgeluid op en je koptelefoon produceert een tegengeluid waardoor lawaai tot vrijwel nul wordt gereduceerd. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de Teufel Real Blue NC. Deze comfortabel zittende koptelefoon heeft bovendien een snel op te laden batterij die meer dan dertig uur luistergenot levert. Een andere optie is het over-ear model Teufel Mute BT. Deze koptelefoon staat ook bekend om zijn bijzonder natuurgetrouwe basgeluid.