Refurbished Amazon kopen | 3 jaar garantie | reBuy (24)

Conditie
arrow-down
Kleur
arrow-down
Verschijningsjaar
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

audio-speakers-amazon

Een refurbished Amazon speaker kopen bij reBuy

Amazon is meer dan uitsluitend een distributeur van goederen. Tegenwoordig is het bedrijf actief in de tv-wereld met eigen programma's en heeft het ook een aantal devices ontwikkeld. Denk bijvoorbeeld aan de handige Kindle e-reader. Tegelijkertijd met de ontwikkeling van de smart assistent Alexa kwam Amazon vanaf 2014 met een aantal generaties speakers op de markt die je met stemcommando's kunt bedienen. Deze Amazon Echo-speakers zijn van zeer goede kwaliteit en bieden je de mogelijkheid om andere smart devices aan te sluiten en via je stem te bedienen. Bij reBuy kun je heel voordelig een refurbished Amazon speaker kopen.

Een refurbished Amazon speaker kopen geeft zekerheid

Als je eenmaal gewend bent aan het gemak van Alexa, wordt het tijd om een goede Amazon speaker aan te schaffen. Doe je dit via het tweedehands circuit, dan loop je een aantal risico's. Het is goed mogelijk dat je Amazon Echo speaker van binnen vervuild is. Die vervuiling kan op termijn problemen veroorzaken. Ook is het maar de vraag of alle onderdelen van je speaker nog presteren zoals ze behoren te doen. reBuy biedt je veel meer zekerheden. Alle Amazon speakers uit ons assortiment zijn minutieus gecontroleerd en van binnen volledig schoongemaakt. Alle slecht presterende en defecte onderdelen hebben we vervangen door nieuwe. Onze refurbished Amazon Echo speakers zijn volledig functioneel. Wij leveren ze met drie jaar garantie.

Groot prijsvoordeel bij een refurbished Amazon speaker met gebruikssporen

Als je een speaker veel gebruikt, kan hij na verloop van tijd sporen van gebruik gaan vertonen. Ook je refurbished Amazon speaker van reBuy kan gebruikssporen hebben. Door onze werkwijze en onze garantie heb je echter de zekerheid dat gebruikssporen nooit van invloed zijn op de werking van je speaker. Sterker nog, als jij bereid bent om een aantal gebruikssporen voor lief te nemen, geven we je een extra prijsvoordeel tot wel 50% van de winkelwaarde. Wij plaatsen elke Amazon speaker in een duidelijk aangegeven gebruikscategorie, zodat je zeker weet wat je koopt. Wij onderscheiden de volgende categorieën:

  • als nieuw: je ziet geen of slechts minimale en niet-voelbare gebruikssporen;
  • zeer goed: je ziet minimale gebruikssporen, die niet voelbaar zijn;
  • goed: je ziet een klein aantal gebruikssporen en ze zijn vaak ook voelbaar;
  • sterk gebruikt: de gebruikssporen zijn duidelijk en ook te voelen.

Welke refurbished Amazon speaker heeft een touchscreen?

In 2017 kwam Amazon op de markt met de Amazon Echo Show. Deze speaker is niet alleen in staat om muziek af te spelen, maar kan ook films afspelen op zijn 7 inch-scherm. De 5 MP-camera laat je videogesprekken voeren via Skype. De tweede generatie heeft een 10 inch-scherm en een hub-functie voor andere smart devices in je huis.

Welke refurbished Amazon speaker kan ik gemakkelijk op andere speakers aansluiten?

In principe kun je op alle Amazon speakers externe wireless speakers aansluiten. Je Amazon speaker kan met andere apparatuur communiceren via wifi of bluetooth. Kies je voor de Amazon Echo Input, dan heb je geen keuze. Deze Amazon speaker heeft immers geen on-boardspeaker en kan alleen als speaker functioneren als je Alexa contact laat maken met externe speakers.