Refurbished Apple kopen | 3 jaar garantie | reBuy (2)

Kleur
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Apple speaker kopen

Een refurbished Apple speaker kopen bij reBuy

Het altijd innovatieve Apple kwam in 2017 met een smart speaker op de markt die de naam Homepod kreeg. De acht interne speakers van deze kleine cilindrische speaker geven je een bijzonder goed geluid. Audiokenners waren terecht vol lof over deze nieuwe aanwinst in het leverprogramma van Apple. De Apple Homepod speaker kan moeiteloos communiceren met je iPod, iPad of iPhone. Deze speaker maakt gebruik van AirPlay en je kunt hem met je stemgeluid besturen. Je kunt bij reBuy met veel zekerheid een extra voordelige refurbished Apple Homepod kopen.

Een refurbished Apple Homepod kopen geeft zekerheid

Als je een Apple speaker wilt hebben, maar op je budget moet passen, kun je terecht op de markt voor tweedehands elektronica. Er is voldoende aanbod, maar helaas loop je wel risico's. Het is goed mogelijk dat je goedkope tweedehands speaker niet meer werkt zoals hij zou moeten doen. Ook zul je niet of nauwelijks garantie hebben. reBuy pakt de zaken anders aan. Wij kopen gebruikte Apple Homepods in en onderwerpen ze aan een strenge inspectie. Alle onderdelen die niet voldoen aan onze kwaliteitseisen, vervangen we voor nieuwe. Als we een Apple speaker als refurbished exemplaar te koop aanbieden, is hij te allen tijde 100% functioneel. Daar geven we drie jaar garantie op.

Extra prijsvoordelen bij een refurbished Apple Homepod met gebruikssporen

Het is mogelijk dat je refurbished Apple Homepod gebruikssporen vertoont. Wij geven je de garantie dat eventuele zichtbare of voelbare gebruikssporen de prestaties van je Apple speaker niet negatief beïnvloeden. Als je bereid bent om akkoord te gaan met gebruikssporen, dan geven we je een extra prijsvoordeel, dat kan oplopen tot 50% van de reguliere marktprijs. Elke Apple Homepod die we aanbieden, plaatsen we in een duidelijke gebruikscategorie, zodat je ook echt weet wat je koopt. Dit zijn onze categorieën:

  • als nieuw: je ziet geen of slechts minimale en niet-voelbare gebruikssporen;
  • zeer goed: je ziet minimale gebruikssporen, die niet voelbaar zijn;
  • goed: je ziet een klein aantal gebruikssporen en ze zijn vaak ook voelbaar;
  • sterk gebruikt: de gebruikssporen zijn duidelijk en ook te voelen.

Kan ik muziek afspelen op mijn refurbished Apple Homepod zonder wifi-verbinding?

Vroeger was het nodig dat je iPhone, iPad op hetzelfde draadloze netwerk opereerde als de speakers waarmee je muziek wilt horen. Sinds de introductie van iOS 8 is dit niet meer nodig. Door gebruik te maken van AirPlay kun je Apple devices onderling laten communiceren, zonder een actief draadloos netwerk. Alle Apple apparaten die dezelfde Apple ID hebben, kun je aansluiten op je Apple speaker. Is alles aangesloten, dan bedien je je apparaten via de Homepod met je stemgeluid.

Kan mijn refurbished Apple speaker muziek afspelen van mijn Android device?

Hoewel je Homepod beschikt over bluetooth, is het niet mogelijk om via bluetooth nummers van een Android-apparaat af te spelen. Er zijn echter een aantal programma's op de markt, die je Android-apparaat wel laten communiceren met een Apple speaker. De bekendste en makkelijkst te bedienen app is CloudPlayer. Deze app kun je vinden in de Google Playstore.