Refurbished Google kopen | 3 jaar garantie | reBuy (4)

Verschijningsjaar
arrow-down
AUX
arrow-down
Kleur
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Google speaker kopen

Refurbished Google speaker kopen bij reBuy

Benieuwd hoe lang de files zijn naar je werk als je zit te ontbijten? Of wil je die ene playlist op Spotify opzetten tijdens de afwas? Met de Google Home speakers die we je aanbieden bij reBuy kun je met een eenvoudig stemcommando je refurbished Google speaker de opdracht geven om je leven een heel stuk makkelijker te maken. Waarom zou je voor nieuw kiezen als een tweedehands Google speaker kopen bij reBuy je dezelfde kwaliteit biedt tegen een lagere prijs? De voordelen voor jou van reBuy zijn:

  • een 100% werkend apparaat, volledig gereviseerd;
  • tot 50% goedkoper dan de prijs die je betaalt voor nieuw;
  • je krijgt een geld-terug-garantie van 21 dagen op al je aankopen;
  • drie jaar garantie op je aangeschafte product.

Een refurbished Google speaker kopen met garantie

Je hebt bij reBuy de mogelijkheid om je gebruikte Google speaker in verschillende condities aan te schaffen. Eén ding hebben alle Google Home luidsprekers met elkaar gemeen: technisch zijn ze in topconditie. Afhankelijk van de door jou gekozen conditie kunnen gebruikssporen op de buitenzijde van het apparaat zichtbaar zijn, daarom hanteren we de volgende indeling:

  • Als nieuw. Je Google Home heeft de minste tot geen gebruikssporen en is daarom voorzien van de hoogste prijs.
  • Zeer goed. Deze uitvoering is voordeliger geprijsd, maar kan wel lichte krassen bevatten die niet voelbaar zijn.
  • Goed. Je speaker kan in deze conditie voelbare gebruikerssporen bevatten en is daardoor nog een stukje voordeliger.
  • Sterk gebruikt. Deze conditie is het voordeligst en ook die met de meeste gebruikssporen. Dit zijn meerdere gebruikssporen die duidelijk voelbaar zijn.

We verkopen, afhankelijk van de voorraad, verschillende modellen van de refurbished Google speaker. De standaard Google Home, de Google Home Max en de Google Home Mini.

Is de Google Home speaker een bluetoothspeaker?

Ja en nee. Ga je een tweedehands Google speaker kopen, dan heb je in feite de beschikking over twee speakers in één. In de eerste plaats doet de luidspreker dienst als netwerkspeaker, die je via je draadloze of bedrade netwerk aansluit op andere aangesloten apparaten. Op veler verzoek heeft Google hem in een firmware-update echter ook uitgerust met de optie om als bluetoothspeaker te worden gebruikt. Hierdoor heb je nu ook de mogelijkheid om je speaker mee op pad te nemen en overal waar jij dat wilt te genieten van een uitstekende geluidskwaliteit. Je kunt de speaker dus probleemloos pairen met je smartphone of tablet.

Kan ik met de Google speaker ook mijn smart-tv bedienen?

Als je een refurbished Google speaker gaat kopen, doe je dat waarschijnlijk vooral om gebruik te maken van de zeer handige functies die het apparaat je biedt. En inderdaad, het bedienen van je smart-tv is er daar een van, mits deze is uitgerust met Google home als besturingssysteem. Het mooie is dat je met je gebruikte Google speaker ook een niet-smart-tv kunt aansturen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een Chromecast aanschaffen en je maakt van je 'domme' tv een state-of-the-art-smart-tv die je kunt bedienen met je stem. Oké Google, speel de laatste aflevering van The Walking Dead op Netflix via Chromecast!