Refurbished harman/kardon kopen | 3 jaar garantie | reBuy (41)

Producttype
arrow-down
Verschijningsjaar
arrow-down
AUX
arrow-down
Kleur
arrow-down
Wifi
arrow-down
Conditie
arrow-down
Verbinding
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Harman kardon speaker kopen

Een refurbished Harman Kardon speaker bij reBuy

Bernard Kardon en Sidney Harman richtten in 1953 hun bedrijf Harman Kardon op. Harman Kardon verwierf al snel wereldfaam onder audiofielen. Audioapparatuur van dit merk staat bekend om zijn superieure geluidskwaliteit en zijn chique en smaakvolle vormgeving. Harman en Kardon is inmiddels overgenomen door Samsung, maar opereert nog altijd onder eigen naam. Een van de nieuwere productlijnen bestaat uit wireless speakers van onbesproken kwaliteit. Bij reBuy kun je met veel voordeel een refurbished Harman Kardon speaker kopen.

Een refurbished Harman Kardon speaker kopen heeft voordelen

Als je wilt besparen op de kosten van een nieuwe speaker, kun je overwegen om een tweedehands Harman Kardon speaker te kopen. Hier kleven wel een aantal risico's aan die je prijsvoordeel al snel teniet kunnen doen. Als je speaker van binnen verontreinigd is, leidt dat vroeg of laat tot problemen. Ook kunnen essentiële onderdelen versleten of defect zijn. Dit alles beïnvloedt de geluidskwaliteit op een negatieve manier. reBuy garandeert je echter 100% functionaliteit. Dit bereiken we door elke Harman Kardon speaker aan een ingrijpend refurbishproces te onderwerpen. Wij maken de speaker van binnen schoon en vervangen alle onderdelen waarover we niet tevreden zijn. Als wij een Harman Kardon speaker te koop aanbieden, geven we je altijd drie jaar garantie.

Extra prijsvoordeel bij een refurbished Harman Kardon speaker met gebruikssporen

Het is mogelijk dat je aan de buitenkant krasjes, beschadigingen, vlekken of andere gebruikssporen ziet. reBuy geeft je de garantie dat gebruikssporen nooit van invloed zijn op de werking van je speaker. Als jij bereid bent om meer gebruikssporen voor lief te nemen, geven we je een extra prijsvoordeel dat kan oplopen tot 50% van de nieuwwaarde. reBuy plaatst elke speaker van Harman Kardon in een van deze categorieën:

  • als nieuw: je ziet geen of slechts minimale en niet-voelbare gebruikssporen;
  • zeer goed: je ziet minimale gebruikssporen die niet voelbaar zijn,
  • goed: je ziet een klein aantal gebruikssporen en ze zijn vaak ook voelbaar;
  • sterk gebruikt: de gebruikssporen zijn duidelijk en ook te voelen.

Welke refurbished Harman Kardon speaker heeft voice activation?

Harman Kardon heeft een speaker ontwikkeld die je eenvoudig met je stem kunt besturen. Deze Harman Kardon Invoke maakt gebruik van de virtuele personal assistant Cortana, ontwikkeld door Microsoft. Met je stem laat je jouw speaker skypen, stel je hem simpele vragen en laat je hem jouw agenda bijhouden. Je kunt je Invoke verbinding laten maken met eigen muziekbronnen of je laat hem streamingdiensten selecteren. Zeven microfoons zorgen ervoor dat je speaker je altijd duidelijk kunt verstaan, ook al zit je niet bij je speaker in de buurt.

Welke refurbished Harman Kardon speaker is geschikt om mee te nemen op reis?

Wie veel onderweg is en overal van een superieure geluidskwaliteit wil profiteren kan kiezen voor de handige Harman Kardon Traveller. Deze compacte speaker past in vrijwel elke tas en is gemaakt van hoogwaardig en sterk aluminium, waardoor de kans op eventuele beschadigingen minimaal is. Hij heeft een ingebouwde powerbank met een vermogen van 2.500 mAh en geeft je een kristalhelder geluid. Je kunt gemakkelijk conferentiegesprekken volgen, waarbij je Harman Kardon Traveller achtergrondgeluid en echo effectief elimineert voor een betere verstaanbaarheid.