Refurbished JBL kopen | 3 jaar garantie | reBuy (73)

Producttype
arrow-down
Verschijningsjaar
arrow-down
AUX
arrow-down
Kleur
arrow-down
Wifi
arrow-down
Conditie
arrow-down
Verbinding
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished JBL speaker kopen

Een refurbished JBL speaker bij reBuy

JBL is een Amerikaanse fabrikant van professionele geluidssystemen en speakers voor de consumentenmarkt. Het bedrijf is opgericht in 1946 en sindsdien zijn er in de Verenigde Staten maar weinig evenementen waarbij geen apparatuur van JBL wordt gebruikt. Je kunt bijvoorbeeld denken aan het legendarische Woodstock-festival, maar ook aan de pauzeshows tijdens de Superbowl. Speakers van JBL kennen een erg goede prijs-kwaliteitverhouding en zijn onverminderd populair, ook na de overname van het bedrijf door Samsung. Bij reBuy kun je met veel voordeel een refurbished JBL speaker kopen.

Een refurbished JBL speaker kopen levert je voordelen op

Als je nieuwe speakers nodig hebt en je wilt geld besparen, dan kun je een gebruikte JBL speaker kopen op de markt voor tweedehands elektronica. Je loopt dan wel de kans dat je uiteindelijk minder voordelig uit bent. Je speaker kan onderdelen bevatten die niet meer goed werken en op korte termijn zullen uitvallen. reBuy geeft je veel meer zekerheid door zijn strenge refurbishproces. Elke JBL speaker komt op onze technische afdeling terecht waar hij van binnen grondig gereinigd wordt. Daarna ondergaan alle onderdelen een strenge controle. Elk onderdeel dat niet meer goed werkt zullen we vervangen. Het resultaat van dit proces is een 100% functionele speaker waarop we je bovendien drie jaar garantie geven.

Nog meer prijsvoordeel bij een refurbished JBL speaker met gebruikssporen

Als je jouw refurbished JBL speaker goed bekijkt, is het mogelijk dat je gebruikssporen ziet. Als er gebruikssporen zichtbaar of voelbaar zijn, mag je er beslist op rekenen dat ze geen negatieve invloed hebben op de werking van je speaker. Wie meer gebruikssporen kan aanvaarden, krijgt van reBuy een extra prijsvoordeel dat wel 50% van de nieuwwaarde kan bedragen. Elke speaker deelt reBuy in een van deze vier categorieën in:

  • als nieuw: je ziet geen of slechts minimale en niet-voelbare gebruikssporen;
  • zeer goed: je ziet minimale gebruikssporen die niet voelbaar zijn;
  • goed: je ziet een klein aantal gebruikssporen en ze zijn vaak ook voelbaar;
  • sterk gebruikt: de gebruikssporen zijn duidelijk en ook te voelen.

Welke refurbished JBL speaker is waterdicht?

Veel speakers die gemaakt zijn om buiten te gebruiken zijn bestand tegen stof en wisselende weersomstandigheden. Daarbij is het van belang om onderscheid te maken tussen spatwaterbestendig en écht waterdicht. Veel JBL speakers kunnen regenwater zonder problemen aan, maar zijn niet bestand tegen onderdompeling. Mensen die een waterdichte JBL speaker zoeken om mee te nemen op een boot of om neer te zetten in de buurt van een zwembad, kunnen het beste kiezen voor de écht waterdichte JBL Pulse 3, JBL Charge 3 of JBL Clip 2 speaker.

Hoe kun je jouw wireless refurbished JBL speaker aan een andere JBL speaker koppelen?

Als je gebruik maakt van wireless speakers, is het vaak handig om ze aan elkaar te koppelen. Je vergroot hiermee zowel het volume als het bereik van je speakers. JBL heeft twee verschillende systemen hiervoor. Met het oudere Connect-systeem kun je twee speakers aan elkaar koppelen. Met het nieuwere Connect+ systeem kun je tot honderd speakers aan elkaar koppelen. Echter, het Connect+ systeem werkt uitsluitend met de JBL Flip 4 of de JBL Connect 3 speaker.