Refurbished Libratone kopen | 3 jaar garantie | reBuy (37)

Producttype
arrow-down
Verschijningsjaar
arrow-down
Kleur
arrow-down
Wifi
arrow-down
Conditie
arrow-down
Verbinding
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Liberatone speaker

Refurbished Libratone speaker kopen bij reBuy

Of je nu in de tuin zit of in je salon, met een refurbished Libratone speaker kun je waar je ook bent naar je muziek luisteren zo hard als je wilt. Bij reBuy vind je gebruikte Libratone speakers tot 50% goedkoper dan hun nieuwprijs. Ze zijn stuk voor stuk gecontroleerd, hersteld als dat nodig is en gereinigd, zodat je zeker bent van een speaker die 100% functioneel is. Op elke aankoop krijg je 21 dagen garantie en op de speaker zelf krijg je drie jaar garantie.

Tweedehands Libratone speaker kopen, welke conditie kies je?

De Libratone speakers die je bij reBuy koopt, zijn opgedeeld in categorieën aan de hand van de staat waarin de speaker zich bevindt. Deze staat heeft enkel betrekking op de buitenzijde van de speaker aangezien elke speaker volledig functioneel is.

  • Als nieuw: wanneer een gebruikte Libratone speaker in deze categorie valt, zijn er geen of minimalistische gebruikssporen op te vinden.
  • Zeer goed: in deze categorie vind je speakers waarop lichte gebruikssporen aanwezig kunnen zijn die je niet voelt.
  • Goed: een goede Libratone speaker heeft enkel voelbare gebruikssporen. Hij is dan ook lager in prijs dan de eerdere categorieën.
  • Sterk gebruikt: in deze categorie vallen de speakers met meerdere voelbare gebruikssporen. Ze zijn het goedkoopst geprijsd.

Gebruikte Libratone speaker: het ZIPP model

De gebruikte Libratone speaker van het type ZIPP is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een draagbare speaker die een grote ruimte volledig kan vullen met muziek. Je neemt hem mee in de tuin, gebruikt hem in de salon of de slaapkamer en tijdens een kampeeruitje is hij je beste vriend. De bastonen klinken subliem langs de tweedehands Libratone speaker en je hebt het gevoel alsof de band vlak naast je aan het spelen is. Bovendien levert de speaker een 360° geluidservaring.

Welke gebruikte Libratone speaker is geschikt voor onderweg?

Ga je vaak op stap of houd je ervan om lange trektochten te maken, dan is de Libratone ZIPP mini je op het lijf geschreven. Deze speaker is het kleine broertje van de Libratone ZIPP en heel wat compacter, zodat je hem makkelijk in je zak steekt. Het geluid is van optimale kwaliteit en ook de mini heeft een vrij grote draagwijdte. Hij is licht wat hem uiterst handig maakt. De Libratone ZIPP mini is verkrijgbaar in verschillende kleuren die variëren van simpel zwart tot vrolijk rood, blauw of groen. Zo brengt hij niet enkel muziek, maar ook kleur in je leven.

Welk design heeft de refurbished Libratone speaker?

Wat de refusbished Libratone speaker zo uniek maakt is behalve het hoogstaande geluid ook zijn design. De speaker kent een minimalistisch ontwerp met strakke lijnen dat gezien mag worden. Je plaatst hem met veel plezier in het midden van de tafel waar hij zonder twijfel de show steekt op ieder vlak. Onderaan is een rits die duidelijk maakt waar zijn naam vandaan komt. Wil je hem voornamelijk binnen gebruiken, dan kies je bij voorkeur een kleur die bij je interieur past.