Refurbished Marshall kopen | 3 jaar garantie | reBuy (25)

Producttype
arrow-down
Verschijningsjaar
arrow-down
AUX
arrow-down
Kleur
arrow-down
Wifi
arrow-down
Conditie
arrow-down
Verbinding
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Marshall speaker kopen

Een refurbished Marshall speaker bij reBuy

Marshall is een Brits bedrijf dat in 1962 werd opgericht door Jim Marshall. Jim Marschall begon als verkoper van drums en gitaren en kreeg al snel grote bands als klant. Op hun verzoek ontwikkelde hij versterkers die bijzonder succesvol werden. Vanaf de jaren zestig hebben wereldberoemde bands met zijn apparatuur overal ter wereld gespeeld. Marshall maakt ook goede versterkers, speakers en koptelefoons voor de consumentenmarkt. Zijn moderne speakers vallen op door hun kwaliteit en door hun aantrekkelijke retro-look. Bij reBuy kun je een uitstekende refurbished Marshall speaker kopen.

Een refurbished Marshall speaker kopen met veel voordelen

Je kunt op de markt voor occasions gerust voor een goede prijs een tweedehands Marshall speaker kopen. Je weet dan echter nooit wat de werkelijke kwaliteit is. De speaker kan interne verontreinigingen hebben of onderdelen die versleten zijn of niet meer functioneren. Door een refurbished Marshall speaker te kopen bij reBuy kies je voor kwaliteit en zekerheid. Alle speakers komen op onze technische afdeling terecht, waar ze van binnen grondig worden gereinigd. Vervolgens onderwerpen we alle onderdelen aan een strenge controle. Wat niet meer optimaal functioneert vervangen we. Als reBuy een Marshall speaker in de verkoop aanbiedt, is hij altijd 100% functioneel. Je krijgt van ons drie jaar garantie.

Extra prijsvoordeel bij een refurbished Marshall speaker met gebruikssporen

Het is mogelijk dat je refurbished Marshall speaker aan de buitenkant krasjes, vlekken of andere gebruikssporen vertoont. reBuy garandeert je dat gebruikssporen nooit van invloed zijn op de correcte werking van je speaker. Als jij het niet erg vindt om een of meerdere gebruikssporen te accepteren, krijg je van reBuy een extra prijsvoordeel dat kan oplopen tot 50% van de nieuwwaarde. Elke speaker delen we in een gebruikscategorie in, die aangeeft wat de hoeveelheid en aard van de gebruikssporen zijn. reBuy hanteert de volgende vier categorieën:

  • als nieuw: je ziet geen of slechts minimale en niet-voelbare gebruikssporen;
  • zeer goed: je ziet minimale gebruikssporen die niet voelbaar zijn;
  • goed: je ziet een klein aantal gebruikssporen en ze zijn vaak ook voelbaar;
  • sterk gebruikt: de gebruikssporen zijn duidelijk en ook te voelen.

Welke refurbished Marshall speaker is de beste portable speaker?

Marshall levert een aantal aantrekkelijk vormgegeven portable speakers waarop je geluidsapparatuur kunt aansluiten, maar ook muziek via bluetooth kunt streamen. Als je een goede draagbare speaker zoekt, is het van belang dat de batterij langdurig werkt en dat hij eenvoudig te vervoeren is. De Marshall Stockwell weegt slechts 1,2 kg en heeft een batterij die 25 uur dienst doet. De Marshall Kilburn weegt 3 kg en speelt 20 uur voordat hij opgeladen moet worden. De Kilburn heeft echter ook een stevige en bijzonder handige draagriem.

Welke refurbished Marshall speaker geeft de beste geluidskwaliteit?

Elke moderne Marshall speaker scoort hoog op geluidskwaliteit, maar de echte audiofielen kunnen kiezen voor de Marshall Woburn. Deze heeft van alle Marshall speakers het grootste frequentiebereik, van 35 Hz tot 22.000 Hz. Op één meter afstand geeft hij je een krachtige 110 dB aan kristalhelder geluid. Hij is bovendien uitgerust met bluetooth 4.0 en kan muziek ontvangen van een bluetooth-geluidsdrager tot wel 100 meter afstand.