Refurbished Sonos kopen | 3 jaar garantie | reBuy (13)

Producttype
arrow-down
Verschijningsjaar
arrow-down
AUX
arrow-down
Kleur
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Sonos speaker

Refurbished Sonos speaker kopen bij reBuy

Sonos is een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatief hoogwaardige speaker met een zeer strak en futuristisch design. Bij reBuy koop je een refurbished Sonos speaker die tot 50% voordeliger geprijsd is dan wanneer je hem nieuw in de winkel koopt. Je speaker is gereinigd en gecontroleerd zodat hij 100% functioneel is en hersteld als dat nodig was. Je krijgt er een garantie van maar liefst drie jaar op, zodat je zorgeloos van je aankoop kunt genieten en ook op de aankoop zelf geldt een garantie van 21 dagen.

Tweedehands Sonos speaker kopen, welke conditie verkies je?

Wanneer je bij reBuy een gebruikte Sonos speaker koopt, kun je zelf bepalen welke conditie je belangrijk vindt. Afhankelijk van de gebruikssporen die op de buitenzijde van het toestel te vinden zijn, is het toestel anders geprijsd. Hoe meer gebruikssporen er te vinden zijn, hoe voordeliger je speaker is.

  • Als nieuw: deze categorie bevat speakers die geen of weinig gebruikssporen bevatten.
  • Zeer goed: op deze speaker zijn enkele gebruikssporen te zien, maar je kunt ze niet voelen.
  • Goed: ga je met je vingernagel over de buitenkant van deze refurbished Sonos speaker, dan kun je enkele gebruikssporen voelen.
  • Sterk gebruikt: bij deze speaker voel en zie je meerdere gebruikssporen, maar hij is dan wel het gunstigste geprijsd.

Wat is er zo uniek aan het design van de refurbished Sonos speaker?

De gebruikte Sonos speaker kent een design dat opvallend sober en minimalistisch is. Je zult dit merk niet betrappen op overbodige frutsels en franjes en alle knopjes zijn waar mogelijk volledig geïntegreerd. Elke refurbished Sonos speaker heeft strakke lijnen, een witte of zwarte kleur en afgeronde hoeken. Dit geeft het toestel een innovatieve en zelfs futuristische look & feel.

Wat maakt de gebruikte Sonos speaker ideaal voor thuisgebruik?

Een tweedehands Sonos speaker kopen geeft je de mogelijkheid om je hele huis te vullen met al je favoriete muziek. De speakers zijn licht en draagbaar en volledig draadloos. Je kunt ze met tal van bronnen verbinden en via de Sonos-app krijg je toegang tot meer dan 50 muzikale applicaties. Kies je ervoor één Sonos speaker te kopen, dan neem je die gemakkelijk overal met je mee in huis. Heb je er meerdere, dan zijn ze allemaal toegankelijk via dezelfde app zodat je jouw muziek in elke ruimte kunt laten weerklinken zonder draden, complexe verbindingen of extra hulpstukken.

Kan de refurbished Sonos speaker ook gebruikt worden op vakantie?

Omdat de gebruikte Sonos speaker per definitie draadloos is, kun je hem niet alleen thuis gebruiken, maar ook wanneer je op stap gaat. De kleinere modellen zijn licht en compact en daarom ideaal om met je mee te nemen. Ga je graag kamperen of staat er een dagje vissen op de planning, dan is dit bij uitstek het merk om tijdens je uitstapje de muziek te verzorgen. De One ziet eruit als een afgerond en knap ontworpen blikje dat makkelijk in je rugzak past of je handtas. Voeg je er een standaard aan toe, dan is dit model ook geschikt voor je kamer.