Refurbished Sony kopen | 3 jaar garantie | reBuy (44)

Producttype
arrow-down
Verschijningsjaar
arrow-down
AUX
arrow-down
Kleur
arrow-down
Wifi
arrow-down
Conditie
arrow-down
Verbinding
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Sony speaker

Refurbished Sony speaker kopen bij reBuy

Muziek is honderdmaal beter wanneer je een goede speaker in huis hebt. De refurbished Sony speaker is een kwalitatief hoogwaardig toestel dat ervoor zorgt dat je muziek nog beter klinkt. reBuy heeft een assortiment tweedehands Sony speakers die voor elk doel geschikt zijn. Ze zijn stuk voor stuk gereinigd, gecontroleerd en 100% functioneel. Je krijgt er een garantie van drie jaar op in combinatie met 21 dagen garantie op je aankoop. Bovendien betaal je tot 50% minder wanneer je kiest voor een gebruikte Sony speaker in plaats van een nieuw exemplaar.

Tweedehands Sony speaker kopen, gebruikssporen en prijs bij reBuy

De gebruikssporen die zich op de buitenzijde van je refurbished Sony speaker bevinden, bepalen welke prijs je betaalt wanneer je bij reBuy een speaker koopt. Aan de binnenzijde is elke speaker 100% functioneel, maar waar je bij het ene toestel nauwelijks ziet dat het gebruikt is, heeft het andere lichte krasjes. Dit zijn onze prijscategorieën:

  • Als nieuw: dit zijn speakers waarbij je nauwelijks ziet dat ze tweedehands zijn. Ze hebben weinig of zelfs helemaal geen gebruikssporen.
  • Zeer goed: deze refurbished Sony speaker heeft wel lichte gebruikssporen, maar die zijn niet voelbaar.
  • Goed: een goede speaker met voelbare gebruikssporen. Het zijn er echter maar enkele en de prijs is zeer gunstig.
  • Sterk gebruikt: deze speaker heeft meerdere zichtbare en voelbare gebruikssporen. Hij is daarom het meest voordelig geprijsd.

Wat zijn de voordelen van de refurbished Sony speaker extra bass?

De basklanken bepalen hoe vol een nummer klinkt. Ze geven de meeste resonantie en zorgen ervoor dat je de muziek niet enkel kunt horen, maar ook voelen. Binnen de collectie speakers van Sony is de gebruikte Sony speaker extra bass een aanrader voor iedereen die muziek echt wil beleven. Deze toestellen zijn ontworpen om de basklanken nog beter te laten weerklinken. De extra bass collectie is uitgebreid en omvat zowel grote als kleine speakers.

Wat maakt de gebruikte Sony speaker zo ideaal voor mobiel gebruik?

Geen collectie mobiele speakers is zo uitgebreid als die van Sony. Het merk heeft een breed scala aan mobiele, draagbare en draadloze speakers opgenomen in het assortiment in een diversiteit aan kleuren, vormen en maten. De Sony SRSXB41 bijvoorbeeld, is een kleurrijke speaker die in meerdere tinten verkrijgbaar is en overal in huis neergezet kan worden. Hij is waterbestendig, roestvrij en stofvrij en dankzij de Live Sound Modus is zijn bereik zeer groot. Dit maakt hem ook ideaal voor tuinfeestjes.

Welke refurbished Sony speaker is geschikt voor binnenshuis?

Voor binnenshuis zijn de XB60 en XB90 zeker zeer geschikt. Deze grotere speakers zijn eveneens draagbaar, maar nemen wat meer plek in. Ze hebben een vol geluid, diepe basklanken en een groot bereik. Een aangepaste belichting die geïntegreerd zit in de gebruikte Sony speaker van dit type zorgt voor extra sfeer. Doordat deze speakers voorzien zijn van een ingebouwde accu kun je ze eenvoudig van plaats veranderen. Het design is modern, speels en kent afgeronde hoeken.