Refurbished Ultimate Ears kopen | 3 jaar garantie | reBuy (76)

Verschijningsjaar
arrow-down
AUX
arrow-down
Kleur
arrow-down
Wifi
arrow-down
Conditie
arrow-down
Verbinding
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Ultimate ears speaker

Refurbished Ultimate Ears speaker kopen bij reBuy

Bij reBuy vind je een gebruikte Ultimate Ears speaker tot 50% voordeliger dan een nieuw exemplaar zonder in te boeten aan kwaliteit of duurzaamheid. Elke Ultimate Ears speaker die binnenkomt bij reBuy wordt namelijk grondig nagekeken, waar nodig hersteld en gereinigd zodat hij 100% functioneel is. Bovendien krijg je drie jaar garantie op je toestel zodat je zeker bent van jarenlang muzikaal plezier. Op de aankoop zelf krijg je 21 dagen garantie.

Tweedehands Ultimate Ears speaker kopen: uit welke condities kan ik kiezen?

Een tweedehands Ultimate Ears speaker kopen bij reBuy brengt met zich mee dat je zelf kunt kiezen in welke staat je speaker moet zijn. Vind je het geen probleem wanneer de buitenkant van je speaker wat gebruikssporen vertoont, dan kun je een aankoop doen die echt heel voordelig is. Dit zijn onze condities:

  • als nieuw: deze refurbished Ultimate Ears speaker is in topstaat en bevat geen of minimalistische gebruikssporen;
  • zeer goed: op deze tweedehands speaker kunnen zich enkele gebruikssporen bevinden, ze zijn echter niet voelbaar wanneer je er met je vingernagel over gaat;
  • goed: in deze categorie vind je speakers die enkele gebruikssporen bevatten die je wel kunt voelen;
  • sterk gebruikt: een refurbished Ultimate Ears speaker met meerdere gebruikssporen die voelbaar zijn valt binnen deze categorie.

Wat zijn de voordelen van de refurbished Utimate Ears speaker?

De gebruikte Ultimate Ears speaker is een draadloze speaker met een 360° bereik van uitstekende kwaliteit. Maar daar eindigt het niet mee. De speaker is draagbaar, waterdicht en bijna onverwoestbaar. Dit maakt hem uniek in zijn soort en ideaal voor mensen die avontuurlijk aangelegd zijn en hun speaker graag overal met zich meenemen. Of je nu een gezellige namiddag met vrienden op de planning hebt staan, een kampeertrip, een reis naar het buitenland of gewoon een dagje op de bank, de refurbished Ultimate Ears speaker is in alle omstandigheden een goede metgezel die je in staat stelt om je favoriete nummers te beluisteren.

Welk type refurbished Ultimate Ears speaker kan ik kopen bij reBuy?

Binnen de collectie Ultimate Ears speakers zijn er verschillende modellen waaruit je kunt kiezen. Zo heb je de Blast en de MegaBlast die beiden een groot bereik hebben en voorzien zijn van stembesturing via wifi en de mogelijkheid om je toestellen te verbinden met een bluetooth-connectie. Heb je genoeg aan enkel een bluetooth verbinding, dan kun je kiezen tussen de Boom 2, de MegaBoom, de Wonderboom en de Roll 2. Elk model komt is kleurrijk vormgegeven en ontworpen om makkelijk met je mee te nemen.

Waarom kiezen voor een gebruikte Ultimate Ears speaker van het model Roll 2?

De Roll 2 heeft enkele unieke kenmerken die hem tot de ideale speaker maken voor mensen met een actieve levensstijl. Het is een kleine, ronde speaker die in je hand past en die een helder en vol geluid heeft. Je kunt hem zorgeloos meenemen naar feestjes en zelfs een poolparty is geen enkel probleem. Mocht de speaker in het water vallen, dan vis je hem er gewoon terug uit om vervolgens verder naar je muziek te luisteren.