Refurbished Yamaha kopen | 3 jaar garantie | reBuy (8)

Refurbished Yamaha speaker

Refurbished Yamaha speaker kopen bij reBuy

Het gerenommeerde Yamaha heeft een ruim aanbod speakers, waar voor ieder wat wils tussen zit. Bij reBuy vind je een refurbished Yamaha speaker voor een prijs die tot 50% voordeliger is dan een nieuwe. Je tweedehands speaker is gecontroleerd, gereinigd en indien nodig hersteld zodat hij 100% functioneel is. Je kunt rekenen op een garantie van 21 dagen op je aankoop en een garantie van drie jaar op je Yamaha speaker.

Tweedehands Yamaha speaker kopen, onze verschillende condities

Wanneer we een gebruikte Yamaha speaker binnen krijgen, brengen we deze onder in een categorie die gelinkt is aan de conditie van het toestel. Dit heeft enkel betrekking op de buitenzijde van het toestel, want elke refurbished Yamaha speaker is uiteraard volledig functioneel. Dit zijn onze categorieën:

  • als nieuw: een Yamaha speaker die als nieuw is heeft geen of minimale gebruikssporen;
  • zeer goed: een zeer goede speaker heeft wel enkele gebruikssporen, maar je kunt ze niet voelen wanneer je er met je vingernagel over gaat;
  • goed: kies je voor een goede, gebruikte Yamaha speaker, dan krijg je een toestel met enkele lichte gebruikssporen die je wel kunt voelen met je vingernagel;
  • sterk gebruikt: de sterk gebruikte speaker heeft meerdere gebruikssporen die zowel voelbaar als zichtbaar zijn.

Welke gebruikte Yamaha speaker is geschikt voor thuisgebruik?

Yamaha heeft een breed scala aan speakers die geschikt zijn voor thuisgebruik, maar de NS-serie trekt toch ogenblikkelijk de aandacht. Deze speakers zijn bedoeld om op de vloer te plaatsen en hebben excellente kenmerken op vlak van zowel bastonen als de hogere klanken. Ze zijn ideaal om je muziek mee af te spelen en wanneer je ze combineert met een tv of spelconsole til je de hele beleving naar een hoger niveau. Idealiter combineer je meerdere speakers uit de reeks tot een heus systeem waarmee je elke kamer in huis vult met mooie klanken.

Welke tweedehands Yamaha speaker kopen voor onderweg?

Zoek je een refurbished Yamaha speaker die je ook met je mee kunt nemen, dan is de WX-010 het overwegen waard. Deze kleine speaker kun je gebruiken om draadloos muziek mee te streamen vanaf je smartphone, tablet, computer of een andere bron met wifi- of bluetooth-verbinding. Als je gebruik maakt van het Yamaha MusicCast-systeem kun je de gebruikte Yamaha speaker ook deel laten uitmaken van een multiroom-systeem. Hij is bijvoorbeeld zeker groot genoeg voor je slaapkamer, de badkamer of een kinderkamer. Je kunt muziek beluisteren die je op een brontoestel hebt opgeslagen of gebruik maken van een applicatie die je toelaat om te streamen.

Welke refurbished Yamaha speaker behoort tot de absolute top?

De absolute top refurbished Yamaha speaker vind je in de DZR serie. Deze reeks is ontworpen om te voldoen aan de eisen van elke muziekliefhebber met hoge verwachtingen van een speaker. Je kunt rekenen op de helderste klanken, diepste bassen, beste resonantie en mogelijkheid om alles naar wens aan te passen. De speakers uit de DZR-serie zijn eerder groot en worden dan ook bij voorkeur in een vaste formatie geplaatst. Een combinatie van meerdere speakers uit de reeks zorgt voor de beste resultaten.