Refurbished Action Cams kopen | 3 jaar garantie | reBuy (53)

GPS
arrow-down
Fabrikant
arrow-down
Cameraresolutie
arrow-down
Kleur
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Action cam kopen

Decennium van action cams

Het afgelopen decennium is de action cam sterk gegroeid in populariteit. Was het merk GoPro eerst bijna synoniem met het begrip actiecamera, nu hebben ook fabrikanten zoals Sony, Garmin, Ricoh en Panasonic zich op deze snel ontwikkelende markt gestort. Met een action cam, vaak vastgemaakt aan je kleding of gemonteerd op je helm, kan iedereen meegenieten van jouw sportieve prestaties die vanuit jouw gezichtspunt worden gefilmd. Je kunt bij reBuy een refurbished action cam kopen met veel voordeel en zekerheid.

Een refurbished action cam geeft je voordeel en zekerheid

Als je van plan bent om een action cam aan te schaffen kun je een tweedehands action cam kopen bij verschillende afnemers. Bieden die je eigenlijk wel zekerheid en garantie? Stel dat je camera intern vervuild is of onderdelen bevat die versleten zijn? Deze risico's zijn ondenkbaar bij reBuy. Elke gebruikte action cam die wij ontvangen, ondergaat een ingrijpend refurbishproces. Het binnenwerk reinigen we hygiënisch en alle minder goed werkende onderdelen vervangen we. Je action cam van reBuy is gegarandeerd 100% functioneel, je krijgt drie jaar garantie en we geven je ook een 21 dagen-geldteruggarantie.

Nog meer prijsvoordeel bij een refurbished action cam met gebruikssporen

Als je jouw refurbished action cam bekijkt, kan het voorkomen dat je sporen van voorgaand gebruik ziet. Gebruikssporen aan de buitenkant hebben echter geen enkele invloed op de werking van je camera. Als jij bereid bent om meer gebruikssporen te accepteren, gunt reBuy je een extra prijsvoordeel dat kan oplopen tot 50% van de nieuwwaarde. Elke action cam die wij verkopen, plaatsen we eerst in een duidelijke gebruikscategorie, zodat jij weet waar je aan toe bent:

  • als nieuw: je gebruikte action cam bevat geen of slechts minimalistische en niet-voelbare gebruikssporen;
  • zeer goed: de camera bevat minimale gebruikssporen, die niet voelbaar zijn;
  • goed: de action cam heeft een klein aantal gebruikssporen, welke vaak ook voelbaar zijn;
  • sterk gebruikt: de gebruikssporen zijn duidelijk en ook te voelen.

Welke refurbished action cam levert de beste prestaties?

De keuze voor een action cam kun je het beste laten afhangen van de doeleinden waarvoor je hem wilt gebruiken. Aan een action cam tijdens wielrennen of wandelen mag je andere eisen stellen dan tijdens skiën of mountainbiken. Vrijwel alle topmodellen schieten haarscherpe videobeelden in 4K Utra HD-kwaliteit. Zo zijn de GoPro Hero 5 en Hero 6 bijzonder geliefd en leveren ze topprestaties, maar is de Hero 6 net iets beter onder omstandigheden met weinig licht. De Sony FDR-X3000 staat bekend om zijn zeer goede beeldstabilisatie. Dit maakt hem bij uitstek geschikt voor mountainbikers of tijdens offroad motorrijden. Trillingen vangt hij immers zeer effectief op.

Welke refurbished action cam kan het beste tegen water?

De meeste action cams zijn waterbestendig. Dit betekent dat een regenbui ze geen schade zal toebrengen. Wil je echter onderwaterbeelden opnemen tijdens een duikvakantie, kies dan voor een écht waterdicht model. De GoPro Hero 6 is waterdicht tot 10 meter diepte, maar de Olympus Tough TG-Tracker kun je tot 30 meter diepte gebruiken. Houd er wel rekening mee dat hoe dieper je onder water bent, hoe minder natuurlijke kleuren je ziet. Dieper dan 10 meter zul je zien dat door filtering van zonlicht je kleuren minder uitgesproken worden. Tenzij je een nachtduik maakt en een waterdichte lamp meeneemt. Dan gaat er een wereld voor je open.