Refurbished Garmin kopen | 3 jaar garantie | reBuy (2)

Conditie
arrow-down
Cameraresolutie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Garmin action cam kopen

Een refurbished Garmin action cam kopen bij reBuy

Het Amerikaanse Garmin werd in 1989 opgericht en kreeg al snel een grote naam binnen de GPS-technologie. Vooral in de luchtvaartindustrie is de kwaliteit van GPS-navigatiesystemen van Garmin boven elke twijfel verheven. Garmin is ook actief in de consumentenmarkt, onder meer met smartwatches en action cams. Een sterk punt van dit bedrijf is de duidelijke focus op kwaliteit en innovatie. Je kunt bij reBuy voor een zeer voordelige prijs een refurbished Garmin action cam kopen.

Een Garmin action cam tweedehands aanschaffen met extra zekerheid

Als je een action cam aanschaft, wil je haarscherpe videobeelden, een natuurlijk geluid, diepe contrasten en levensechte kleuren. De action cams van Garmin zullen je niet teleurstellen. Wie echter op zijn budget moet letten, kan overwegen om een tweedehands Garmin action cam te kopen. Je loopt daarbij wel een aantal risico's. Je kunt niet zien of alle onderdelen nog naar behoren functioneren. De kans is aanwezig dat je al snel te maken krijgt met dure reparaties. reBuy geeft je drie jaar garantie op een refurbished Garmin action cam en belooft volledige functionaliteit. Alle slecht functionerende onderdelen vervangen we door nieuwe, en ook het binnenwerk van je camera maken we brandschoon. Zo geven we je zekerheid en gunnen we je een aanzienlijk prijsvoordeel.

Een groter prijsvoordeel bij een refurbished Garmin action cam met gebruikssporen

Is het nodig dat je Garmin action cam er als nieuw uitziet? Als jij bereid bent om een aantal kleine gebruikssporen te accepteren, kan je prijsvoordeel oplopen tot wel 50% van de nieuwwaarde. Gebruikssporen op onze refurbished elektronica zullen nooit de prestaties van je camera negatief beïnvloeden. Je kunt bij ons uitsluitend 100% functionele apparatuur bestellen. Heb je je favoriete action cam gevonden, kijk dan goed in de productomschrijving. Er staat altijd een zogenaamde gebruikscategorie, die een indicatie geeft van de aard en de mate van de aanwezige gebruikssporen. Wij onderscheiden de volgende vier categorieën:

  • als nieuw: je ziet geen of slechts minimale en niet-voelbare gebruikssporen;
  • zeer goed: je ziet minimale gebruikssporen, die niet voelbaar zijn;
  • goed: je ziet een klein aantal gebruikssporen en ze zijn vaak ook voelbaar;
  • sterk gebruikt: de gebruikssporen zijn duidelijk en ook te voelen.

Welke refurbished Garmin action cam is een goed instapmodel?

Je zou de Garmin Virb of de Garmin Virb X als instapmodel kunnen gebruiken, maar de vele handige opties zullen ervoor zorgen dat je niet snel naar een ander model overstapt. Je maakt videobeelden in 1080p full-HD resolutie. Je batterij geeft je drie uur opnametijd en ook als het regent, maak je met deze waterdichte camera prachtige beelden. Met 16 megapixels geeft de camera je haarscherpe foto's, die je ook tijdens een video-opname kunt maken.

Welke refurbished Garmin action cam geeft je videobeelden in 360 graden?

Als je een action cam wilt die beelden én geluid in 360 graden opneemt, kies dan de Garmin VIRB 360 action-camera. Je zult versteld staan van de ultrascherpe beelden die je in 5,7 K-resolutie vastlegt. De vier geïntegreerde microfoons nemen elk geluid op zodat je tijdens het afspelen in een nieuwe wereld lijkt te stappen. Wil je grafieken, routes en snelheid laten zien bij je sportvideo's? Met de makkelijk te bedienen augmented reality-gegevensoverlays doe je dit in realtime.