Refurbished GoPro kopen | 3 jaar garantie | reBuy (19)

GPS
arrow-down
Cameraresolutie
arrow-down
Kleur
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished GoPro action cam

Vind je ideale GoPro action cam bij reBuy

De GoPro action cam maakt het mogelijk om je meest spannende en spectaculaire ervaringen zonder moeite vast te leggen en te delen met anderen. Bij reBuy vind je een refurbished GoPro camera voor een aantrekkelijke prijs. In het uitgebreide gamma zijn er verschillende types van deze compacte en handige camera te vinden. Je refurbished GoPro camera kopen bij reBuy garandeert je een toestel dat schoongemaakt, gecontroleerd en 100% functioneel is. De voordelen van een gebruikte GoPro camera bij reBuy zijn:

  • tot 50% goedkoper dan een nieuwe GoPro action cam
  • 3 jaar garantie en 21 dagen geld terug garantie
  • 100% functioneel

Refurbished GoPro camera kopen in verschillende condities

Bij reBuy delen we de refurbished GoPro camera's op in verschillende categorieën aan de hand van de conditie waarin het toestel zich bevindt. Een lagere conditie brengt een groter prijsvoordeel met zich mee. De conditietypes zijn louter gebaseerd op de buitenkant van de GoPro action cam. Aan de binnenkant zijn alle toestellen volledig functioneel. Wij hanteren de volgende uiterlijke condities:

  • Een toestel dat als nieuw is, heeft weinig tot geen verbruikssporen. Het is het hoogste geprijsd, maar je ziet amper dat je een refurbished GoPro camera hebt gekocht.
  • Een GoPro action cam van het type 'zeer goed' is voordeliger dan het toestel dat als nieuw geklasseerd is, maar heeft lichte, niet voelbare krassen aan de buitenzijde.
  • Ga je een tweedehands GoPro camera kopen die als conditietype 'goed' heeft gekregen, kom je nog goedkoper uit. Er zijn echter voelbare gebruikssporen aanwezig.
  • Een 'Sterk gebruikte' GoPro camera heeft meerdere, voelbare gebruikssporen, maar is zeer gunstig geprijsd.

We hebben verschillende GoPro Hero camera's in het assortiment. Zo is er altijd eentje dat zowel aan je eisen, wensen als budget voldoet.

Waarom zijn de action camera's van GoPro de beste op de markt?

GoPro is al enkele jaren de marktleider op het gebied van action camera's en dat is niet zonder reden. Een camera van het merk herken je van ver. Eerst en vooral is er de typische iconische vorm van het een klein doosje. Dit is enerzijds uiterst praktisch en anderzijds erg stevig. De GoPro cam is bedoeld om met je mee te nemen tijdens avontuurlijke en actieve ondernemingen en dient dus compact te zijn zodat je amper merkt dat je hem bij hebt. Daarnaast is het toestel voorzien van een snelle processor, schiet je er scherpe en vloeiende video's mee met rijke kleuren en kun je de beelden nadien makkelijk overzetten op je computer.

Hoe kun je onder water filmen met je tweedehands GoPro camera?

Een groot aantal van de GoPro camera's zit in een waterdichte behuizing waarmee je ook onder water kunt filmen. Dit maakt de actiecamera erg populair bij snorkelaars en duikers. Wanneer je onder water gaat filmen en de GoPro in je hand houdt, is het belangrijk dat je de lens niet afdekt met je vingers. Dat lijkt logisch, maar toch is het een fout die door veel beginners gemaakt wordt. Verder moet je de camera vooral stevig vasthouden. Wanneer je teveel schudt of trilt, krijg je bewegende of onscherpe beelden die niet aangenaam zijn om naar te kijken. Je kunt ook gebruik maken van een harnas zodat je je handen vrij hebt.